Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Jornada artística i comunitària a l’Escola Josefina Ibáñez
  • Castanyada musical. Dijous 28 d'octubre de 2021

MEDIACIÓ/ENTITATS

25/10/2021

Can Morral acollirà una castanyada musical el proper dijous 28 d'octubre amb la participació d'entitats i músics del barri


Des del Servei de Mediació i Convivència de l'Ajuntament d'Abrera s'ha organitzat una Castanyada Musical al barri de Can Morral, en col·laboració de l'Associació Veïnal de Can Morral, l'AMPA de l'Escola Josefina Ibáñez i l'Escola Municipal de Música d'Abrera. L'activitat es durà a terme el dijous 28 d'octubre amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19, com aforament limitat pel concert. 

La castanyada musical  del barri de Can Morral serà una activitat gratuïta familiar, adreçada a totes aquelles persones que tenen ganes de passar una tarda divertida, amenitzada per bona música. Tindrà lloc al carrer Esparreguera número 3, davant l'Escola Josefina Ibáñez. Començarà a les 16.30 h amb un Taller d'instruments reciclats per als petits i petites. A les 17.30 h, l'Escola Municipal de Música d'Abrera oferirà un concert a càrrec de l'alumnat del centre. Podeu fer la vostra inscripció per assistir al concert fent clic aquí. Seguidament, es podrà gaudir d'una Jam Session amb micro obert, a càrrec de músics del barri i tothom que s'hi vulgui sumar.  

La regidora d'Acció Social, Giulia Mirto, ha explicat que "des de l'Ajuntament d'Abrera estem molt agraïts amb la iniciativa de l'Associació de Veïnatge de Can Morral i de l'AMPA de l'Escola Josefina Ibáñez, que han organitzat aquesta castanyada musical de forma conjunta amb el consistori, en el qual podrem gaudir d'una tarda plena d'activitats infantils i d'un concert participatiu de diversos músics del barri conjuntament amb l'Escola Municipal de Música i també de qui s'hi vulgui sumar en el moment. Amb iniciatives com aquesta enriquim els nostres barris i sobretot són espais i activats on podem seguir gaudint d'Abrera, més encara en aquests moments en què de mica en mica podem reprendre de trobar-nos al carrer i compartir moments de qualitat recuperant la il·lusió de trobar-nos".


La castanyada musical del barri de Can Morral serà una activitat gratuïta i familiar, dirigida a totes aquelles persones que tenen ganes de passar una tarda divertida, amena i amenitzada per bona música

 

 

 

Castanyada musical. Dijous 28 d'octubre de 2021

 

 

El Servei de Mediació a l'entrevista del Dia de Ràdio Abrera


Cada darrer dimecres del mes, a Ràdio Abrera dediquem l'espai "L'Entrevista del Dia", que s'emet a les 14.04 hores, al Servei de Mediació i Convivència Ciutadana d'Abrera. En l'espai que s'emetrà el dimecres 27 d'octubre a les 14.05 h parlarem de la Castanyada musical al barri de Can Morral. Trobareu els podcast del Servei de Mediació a l'entrevista del Dia de Ràdio Abrera fent clic aquí.


Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament faldó

 
 

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00