Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

24/11/2017

Descobreix quina és l'oferta d'activitats a Abrera del 24 de novembre a l'1 de desembre

Divendres 24 de novembre

En el marc del “Mes contra la violència de gènere” impulsat pel Departament de Dones i Igualtat de l’Ajuntament d’Abrera, avui a les cinc de la tarda la plaça de l’Ajuntament acollirà la lectura d’un manifest, a càrrec d’alumnes de l’Institut Voltrera i usuàries del SIAD, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones. També es farà una encesa d’espelmes i un taller contra la violència de gènere organitzat amb la col·laboració de les entitats Dones i Futur i Associació Abrera contra la Violència de Gènere.

 

Dissabte 25 de novembre

En el marc del “Mes contra la violència de gènere” impulsat pel Departament de Dones i Igualtat de l’Ajuntament d’Abrera, a les sis de la tarda al Pavelló Esportiu Municipal es farà una sessió de defensa personal femenina oberta a totes les joves i dones que hi vulguin participar.

I a les deu de la nit, el grup femení Wimen, oferirà un concert a l’auditori del Centre Polivalent.

A més, a les cinc de la tarda es celebrarà a la Sala Municipal el 14è Festival Contra el Càncer d’Abrera a càrrec d’artistes i entitats local. El preu de l’entrada, que es destinarà íntegrament a la investigació i a l’atenció de malalts, és de 5 euros. 

A les sis de la tarda, en el marc del cicle Musíca’t, Mar i Jaume Vilaseca oferiran un concert de clàssics del jazz al Mercat Municipal. 

 

Diumenge 26 de novembre

En el marc del “Mes contra la violència de gènere” impulsat pel Departament de Dones i Igualtat de l’Ajuntament d’Abrera, durant tot el matí es farà la primera Marxa contra la violència masclista d’Abrera a la que és previst que hi participin més de 400 persones. El punt de trobada serà a les deu del matí a la plaça de la Constitució, davant l’Ajuntament.

A les sis de la tarda, en el marc de la Mostra de Teatre d’Abrera la companyia El Tranvia del Foment Mataroní representarà l’obra “El bloqueig de l’escriptor” a la Sala Municipal.

També a les sis hi haurà ball al Casal d’Avis.

 

De dilluns 27 a dijous 30 de novembre

Hi haurà divendres audicions d’instruments a dos quarts de set i a les vuit del vespre a l’auditori del Centre Polivalent a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Música.

 

Dimecres 29 de novembre

A les sis, a la Casa de Cultura, en el marc del cicle de xerrades de promoció de la salut, la pneumòloga a l’Hospital de Martorell Noelia Pablos parlarà de “Les apnees de la son”.

També a les sis de la tarda, al Centre Polivalent, s’oferirà un Taller de trucs i receptes per als primers aliments. L’activitat requereix d’inscripció prèvia al Departament de Serveis Socials o al Casal d’Avis.

 

Divendres 1 de desembre

I divendres, a partir de dos quarts de cinc de la tarda tindrà lloc la segona encesa de llums de Nadal d’Abrera. Hi haurà coca i xocolata a més de l’animació de BigFriday i les actuacions de ball de l’Associació “Vive y Baila” i l’Escola de Dansa Juan Antonio García. Mentre que a les set de la tarda començarà la festa del 25è aniversari de l’Institut Voltrera.

 

De dilluns 27 de novembre a dissabte 2 de desembre

Durant aquests dies tindran lloc les audiències públiques en el marc del procés d’elaboració del pressupost municipal de l’Ajuntament d’Abrera per a l’any 2018:

  • Dilluns 27 de novembre. Casal Social de Les Carpes de Vilalba (Empordà, 4). A les 20 hores.
  • Dimarts 28 de novembre. Casal Social de Ca n'Amat. (Sant Esteve, 47. Sant Esteve de Sesrovires). A les 20 hores.
  • Dimecres 29 de novembre. Casal Social de Can Vilalba. (Circumval·lació, 3). A les 20 hores.
  • Divendres 1 de desembre. Casa de Cultura. (Federico García Lorca, 17). A les 20 hores.
  • Dissabte 2 de desembre. Casal Social de Santa Maria de Vilalba. (Major de Santa Maria de Vilalba, 13). A les 11 hores.

  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00