Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Abrera amb l'esport! La setmana vinent iniciarem les inscripcions online d'activitats infantils. CAM
 • Esports - CAM
 • Spinning 005 800

  + 3

 • Sala FITNESS del Centre Aquàtic Municipal (CAM)
 • Sala FITNESS del Centre Aquàtic Municipal (CAM)
 • La salut és cosa de tothom! Mascaretes, distància i mans netes

ESPORTS

16/10/2021

Més de 250 persones s'abonen al Centre Aquàtic Municipal (CAM) des que es va iniciar la nova temporada el passat mes de setembre


Més de 250 persones s'han animat a abonar-se al Centre Aquàtic Municipal (CAM) des que va iniciar la temporada el mes de setembre passat. Per aquest motiu, des de l'Ajuntament d'Abrera animen a tota la població que ho desitgi a gaudir d'una pràctica esportiva segura i saludable en les instal·lacions municipals on trobareu una gran oferta d'activitats dirigides, una Sala de Fitnes equipada amb tota mena de màquines i una Zona d'Aigües que és un referent al tractar-se l'aigua amb el sistema d'electròlisi salina. 

Al Centre Aquàtic Municipal d'Abrera (CAM) s'ofereix una àmplia oferta d'activitats esportives per a infants, joves, adults i gent gran amb totes les mesures de seguretat per la prevenció de la Covid-19 i amb accés més fàcil gràcies a la nova parada del Bus Urbà d'Abrera.

Des del divendres 1 d'octubre l’accés al Centre Aquàtic Municipal (CAM) és lliure tenint en compte la modalitat d’abonament que es tingui contractada. Per poder controlar l’aforament, l’accés d’entrada i sortida s’ha de fer a través del sistema de torns amb el carnet del CAM. Per a les activitats dirigides del CAM, com els AiguaGims, Spinnings o la resta d’activitats que es realitzen a la Sala Polivalent, es manté el sistema de reserves ja que les places estan limitades a l’aforament de l’espai. El funcionament seguirà sent a través de la plataforma de reserves que quedarà habilitada cada dia a partir de les 06.00 hores.

Des del CAM es recorda que l’ús de la mascareta és obligatori, durant la realització de les activitats en sales, i en tots els desplaçaments dins la instal·lació, excepte quan ens introduïm als vasos de les piscines.  Així mateix, es recorda que per realitzar qualsevol tràmit podeu:

 • Fer el tràmit en persona al CAM (passeig Estació, 24, Bis) en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 07.00 a 22.00 hores, dissabtes de 09.00 a 20.00 hores i diumenges de 10.00 a 14.00 hores).
 • O enviant correu electrònic a cam@abrera.cat indicant nom, cognoms, DNI i la gestió que sol·liciteu.
 • Per a qualsevol dubte o consulta també podeu contactar per telèfon trucant al 93.770.51.00 en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 07.00 a 22.00 hores, dissabtes de 09.00 a 20.00 hores i diumenges de 10.00 a 14.00 hores).

 

També podeu apuntar-vos a qualsevol de les entitats esportives d'Abrera, practicar el teu esport preferit i fer equip.

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00