Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Celebrem l'11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, amb totes les mesures de seguretat establertes per la Covid-19. Ofrena floral al monument de Rafael Casanova
 • Celebrem l'11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, amb totes les mesures de seguretat establertes per la Covid-19. Havaneres
 • Celebrem l'11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, amb totes les mesures de seguretat establertes per la Covid-19. Havaneres

  + 1

 • Cartell Diada 11 de setembre 2021

CULTURA

10/9/2021

Demà dissabte 11 de setembre es commemorarà a Abrera la Diada Nacional de Catalunya, amb totes les mesures de seguretat de la Covid-19


Des de l'Ajuntament d'Abrera s'està preparant, un any més, la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, el dissabte 11 de setembre, amb totes les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19.

Ofrena floral (acte privat)

Dins dels actes de la Diada Nacional de Catalunya, des de l'Ajuntament d'Abrera organitzem una ofrena floral institucional, en grups reduïts al monument de Rafael Casanova, a les 11.30 hores. Serà un acte privat dirigit a les diferents entitats i grups polítics que hi vulguin participar, els quals ja han estat informats. 

 

En aquest sentit, l’ofrena serà esglaonada garantint les mesures de distanciament social, evitant l’aglomeració de persones, i ús obligatori de mascareta. En cas de pluja l'activitat es traslladarà a la Sala Municipal.

 

Concert d'havaneres, amb seguretat

D'altra banda, a partir de les 19 h, el grup Boira oferirà un concert d’havaneres, que s’allargarà fins a les 21 h, a la plaça de Rafael Casanova. L'activitat serà gratuïta i es durà a terme amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19: aforament limitat amb cita prèvia, distància de seguretat, públic assegut i ús obligatori de mascareta. En cas de pluja, el concert es traslladarà a la Sala Municipal. Per assistir-hi cal inscripció prèvia en aquest web municipal. 

 • Podeu fer la vostra inscripció per assistir al concert d'havaneres el dissabte 11 de setembre fent clic aquí

 

Recordeu que a l'hora de fer les inscripcions telemàtiques, cal tenir en compte:

 • Es podran inscriure a l’espectacle un màxim de 6 persones.
 • Si teniu cap dubte o incidència a l'hora de fer la reserva d'entrades gratuïtes, podeu adreçar-vos per mail a actespublics@abrera.cat indicant el vostre D.N.I., nom i cognoms, telèfon de contacte i les reserves que es volen realitzar.
 • A l'entrada del recinte, caldrà presentar l'entrada en format digital o en paper mitjançant un codi QR que haureu rebut adjunt al correu. En tot moment, serà obligatori l'ús de mascareta, l'ús de gel hidroalcohòlic, i s'haurà de respectar la distància de seguretat entre persones.
   

                                                                        Cartell Diada 11 de setembre 2021

 

Commemoració de l’11 de setembre

Catalunya celebra l’11 de setembre, la Diada Nacional del territori, en record a la fi de la guerra de Successió el 1714. De fet, es commemora una derrota on es van perdre les llibertats seculars (o religioses).

 

La capitulació de la ciutat enfront de les tropes de Felip V va tenir greus efectes sobre Catalunya; com van ser la pèrdua de la sobirania nacional i les institucions del país, la implantació d’un nou règim polític i jurídic i la imposició d’una nova fiscalitat.

 

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00