Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

17/11/2017

Descobreix quina és l'oferta d'activitats que s'han programat a Abrera del 17 al 24 de novembre

 

Dissabte 18 de novembre

A les sis de la tarda Landry El Rumbero oferirà el seu espectacle amb una selecció de temes i danses infantils de tots els temps marcats per l’estil d ela rumba catalana. El concert s’emmarca en les celebracions del Mes de la Infància.

A les set de la tarda es farà la 3a edició del Glops, càpsules escèniques, amb punt de trobada davant de l’ajuntament. Es podrà gaudir de tres espectacles de petit format en punts insòlits d’Abrera a càrrec de Plàudite Teatre Espai d’arts Escèniques.

 

Diumenge 19 de novembre

A les dotze del migdia hi ha ballada de Sardanes amb la Cobla Ciutat de Manresa a la Plaça Rafael Casanova.

A les sis de la tarda hi ha ball al Casal d’Avis.

A les set, en el marc dels actes del Mes contra la violència de gènere, el Cineclub Emmetcinats i l’associació Abrera contra la Violència de Gènere organitzen un cinefòrum a l’auditori del Centre Polivalent, amb la projecció de la pel·lícula “Las inocentes”.

CANCEL·LACIÓ!  Val a dir que l’obra de teatre “Refugiats” del grup Quinze Arcades de Molins de Rei programada per aquest diumenge a les set de la tarda a la Sala Municipal i que estava anunciada a l’Agenda d’Activitats de l’Ajuntament d’Abrera d’aquest mes de novembre s’ha cancel·lat per malaltia d’un dels actors participants.

 

Dilluns 20 de novembre

En el marc del “Mes contra la violència de gènere” impulsat pel Departament de Dones i Igualtat de l’Ajuntament d’Abrera, els alumnes de 3r i 4r d’ESO del Institut Voltrera assistiran durant el matí a l’auditori del Centre Polivalent a la representació de les obres de teatre “1000 Likes” i “És de conya”.

A dos quarts de sis de la tarda es farà un taller infantil per commemorar el Dia Internacional dels Drets els Infants. Serà un taller artístic-creatiu de titelles personalitzades seguit d’un berenar.

 

Dimarts 21 de novembre

A les cinc es reunirà el club de lectura infantil de la Biblioteca Josep Roca i Bros, moderat per Rosa Gordillo, sobre el llibre “L’arca de la Noèlia” de Txabi Arnal.

 

Dimecres 22 de novembre

A les sis de la tarda es reunirà el club de lectura d’adults per parlar de “De parte de la princesa muerta” de Kenizé Mourad i moderat per Sílvia Llorente.

 

Divendres 24 de novembre

En el marc del “Mes contra la violència de gènere” impulsat pel Departament de Dones i Igualtat de l’Ajuntament d’Abrera, a partir de les cinc de la tarda, la plaça de l’Ajuntament acollirà la lectura d’un manifest, a càrrec d’alumnes de l’Institut Voltrera i usuàries del SIAD, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones que han estat víctimes de violència de gènere. També es farà una encesa d’espelmes i un taller contra la violència de gènere organitzat amb la col·laboració de les entitats Dones i Futur i Associació Abrera contra la Violència de Gènere.

 

 

Fins el 24 de novembre

Es podrà visitar a la Casa de Cultura l’exposició “Fotos callejeras” de l’abrerenc Andrés Murillo, amb imatges de temàtica nocturna i paisatge de costa. L’horari d’obertura és de dilluns a divendres de cinc de la tarda a vuit del vespre.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00