Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • RECOLLIDA DE VOLUMINOSOSO
  • Recollida de voluminosos, trastos vells i andròmines

CIVISME / MEDI AMBIENT

24/8/2021

El proper dijous 26 d'agost al matí tindrà lloc una nova recollida de voluminosos i andròmines als carrers d'Abrera

 

 


El proper dijous 26 d'agost a primera hora del matí el servei de recollida de voluminosos i trastos vells del nostre municipi passarà a recollir els mobles vells que ja no en fan servei a la ciutadania abrerenca. Durant els últims mesos ha augmentat al nostre municipi el nombre d'andròmines i voluminosos dipositats a la via pública. Per aquest motiu, aquest mes d’agost seguirem oferint a les nostres veïnes i veïns el servei de recollida setmanal de voluminosos, tots els dijous. 

 

 

Durant el mes d’agost es continua oferint a les veïnes i veïns d'Abrera el servei de recollida setmanal de voluminosos, tots els dijous al matí. Els trastos vells s'hauran de treure els dimecres al vespre

 

Recomanem fer ús de la Deixalleria Municipal i no treure els voluminosos al carrer si no és totalment imprescindible. En aquest cas, s’han de treure al carrer durant el vespre de dimecres i deixar-los al costat dels contenidors a la vista però sense entorpir el pas de persones i vehicles, avisant preferentment abans per correu electrònic a  voluminosos@abrera.cat, explicant la seva tipologia i ubicació.

 

 

A l'estiu, també funciona la Deixalleria Municipal d'Abrera en el seu horari habitual: de dimarts a divendres de 10 h a 14 h i de 17 h a 19 h i dissabtes i diumenges de 10 h a 14 h.

Fora d’aquests dies sempre podeu portar les andròmines a la Deixalleria Municipal, ubicada al carrer de Sant Ermengol, 15, al Polígon Industrial Sant Ermengol, en el seu horari habitual: dissabtes i diumenges de 10 h a 14 h i de dimarts a divendres de 10 h a 14 h i de 17 h a 19 h, també durant els mesos d'estiu. En aquest equipament municipal es realitza una recollida selectiva de residus per la seva posterior valorització, tractament i recuperació i acull les fraccions de residus municipals per a les quals no hi ha un sistema de recollida domiciliària o uns contenidors específics al carrer.

 

Llençar els residus fora dels llocs que l’Ajuntament ha previst per dipositar-los o fora dels dies que pertoca és considerat com una falta greu per l'Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana i pot ser castigat amb multes de 300 a 600 €.

 

 

Des de l'Ajuntament es fa una crida al civisme per tal d’evitar l'abocament d'andròmines i residus per mantenir un entorn net i agradable per a tothom, respectuós amb el medi ambient!

 

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00