Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Gaudim de la Piscina Municipal d'Estiu!
 • Gaudim de la Piscina Municipal d'Estiu!
 • Piscina Municipal d'Estiu

  + 7

 • Gaudim de la Piscina Municipal d'Estiu!
 • Piscina d'Estiu Municipal
 • Informació sobre l'aforament de la piscina a la portada del web municipal
 • Iniciem la temporada 2020 de la Piscina Municipal d'Estiu
 • Iniciem la temporada 2020 de la Piscina Municipal d'Estiu
 • Iniciem la temporada 2020 de la Piscina Municipal d'Estiu
 • Gaudim de la Piscina Municipal d'Estiu!

ESPORTS

3/8/2021

Continua la temporada 2021 de la Piscina Municipal d'Estiu, que compta amb més de 800 abonaments individuals i familiars


La Piscina Municipal d'Estiu és una de les activitats amb més bona acollida durant l'estiu per les veïnes i veïns del municipi. L'equipament municipal compta amb totes les mesures higiènic-sanitàries per la prevenció de la Covid-19. Abans d'anar-hi, podeu consultar l'aforament del recinte en la portada d'aquesta pàgina web.

 

Enguany, la temporada de la Piscina d'Estiu d'Abrera va començar el diumenge 13 de juny i finalitzarà el diumenge 12 de setembre.

 • Consulteu els preus de les entrades individuals i dels abonaments per la Piscina Municipal d'Estiu fent clic aquí.

 


Piscina segura!

Aquesta temporada, la Piscina Municipal d'Estiu compta amb totes les mesures higiènic-sanitàries que vam adoptar l'any passat per a la prevenció i contenció de la Covid-19. El regidor d'Esports, Jordi Moreno, ha destacat que "per damunt de tot està la seguretat dels usuaris i usuàries. Enguany continuem amb el control de l'aforament de la piscina establert la temporada passada, perquè les persones que vulguin accedir-hi tinguin totes les garanties per passar una molt bona estona en la nostra piscina municipal. Aquesta temporada també mantenim l'entrada habitual al recinte i la sortida habilitada l'any passat per evitar encreuaments".

 

 • Escolteu L'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera del 14/06/21  amb el regidor d'Esports Jordi Moreno fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

Altres mesures que durem a terme per a la prevenció del coronavirus a la Piscina Municipal d'Estiu són la desinfecció dos cops al dia de les piscines, l'obligatorietat de mantenir a la zona de gespa una distància de seguretat de 2 metres entre les tovalloles i l'ús de mascareta en els desplaçaments pel recinte. Els vestidors i la zona de pícnic estaran oberts.

 

Accés per a persones abonades del CAM

Recordem que les persones abonades al CAM poden disposar també del servei de la Piscina d’Estiu durant tota la temporada. Així, poden accedir a la Piscina d’Estiu utilitzant el carnet d’abonat/da del CAM, al control d’accés de l’esmentada instal·lació.

 

Cartell Piscina d'Estiu 2021 

 


Activitats a la Piscina Municipal d'Estiu

 

Xerrada sobre la vespa asiàtica
Des de les regidories de Medi Ambient i Salut Pública i Benestar de l'Ajuntament d'Abrera, en col·laboració amb els tècnics de l'empresa 'Velutina Solutions', organitzem una nova sessió informativa a la zona de pícnic de la Piscina Municipal d'Estiu d'Abrera, per parlar sobre la vespa asiàtica (Vespa velutina).

 
La xerrada tindrà lloc demà  dimecres 4 d'agost a partir de les 18 h a la zona de pícnic de la Piscina Municipal d'Estiu del nostre municipi.
Tractarà temes com el cicle biològic de l'insecte, identificació de nius i individus, hàbitats potencials, instruccions sobre què cal fer en cas d'atac i el procés de trampeig de les reines. 
 
L'aforament a la xerrada serà limitat i serà obligatori mantenir les distàncies de seguretat entre les persones que hi assisteixin, l'ús de la mascareta i de gel hidroalcohòlic, com a mesura de prevenció i contenció de la Covid-19. Per poder assistir a la sessió informativa serà indispensable abonar el preu de l'entrada de la piscina.
 
Per a més informació us podeu adreçar al departament de Salut Pública de l'Ajuntament d'Abrera, per email a l'adreça salutpublica@abrera.cat  i/o per telèfon trucant al T. 93 770 03 25. Més informació fent clic aquí.

 

Organitzem una sessió informativa sobre la vespa asiàtica al recinte de la Piscina Municipal d'Estiu

 


Ràdio Abrera a la piscina!

El dilluns 26 de juliol vam tornar a gaudir amb Ràdio Abrera a la Piscina Municipal d'Estiu amb totes les mesures de prevenció davant la Covid-19. De 16 h a 19 h es va oferir en directe l'emissió del programa "El Top", amb l'animació de "Big Friday" i l'entitat abrerenca "Vive y Baila", i la participació de les persones usuàries de la nostra piscina municipal. Moltes gràcies a totes i tots per la vostra col·laboració i participació! La propera cita de l'emissora municipal a la Piscina Municipal d'Estiu serà el dilluns 30 d'agost d'11 h a 14 h amb l'emissió del programa "Viu l'Estiu" i la col·laboració de l'entitat "Juventudes Rocieras d'Abrera". Trobareu tota la informació fent clic aquí.

 

Ràdio Abrera a la Piscina Municipal d'Estiu

 

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00