Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Joventut
 • Trenkestiu 2019. Tornejos esportius
 • Calendari activitats juliol 2021 joventut

  + 4

 • Atenció! El Casal de Joves reprèn la seva activitat presencial el dilluns 14 de juny!
 • La lliga de monologuistes
 • Scape Room "Tornada al sanatori"
 • CASAL DE JOVES

JOVENTUT

1/7/2021

El departament de Joventut ha programat diverses activitats culturals i esportives gratuïtes per la gent jove durant aquest mes de juliol


Totes les activitats per als i les joves es duran a terme amb les mesures de prevenció de la Covid-19, com aforaments limitats (inscripció prèvia telemàtica en aquesta pàgina web), ús de mascareta, rentat de mans amb gel hidroalcohòlic i distàncies de seguretat.

 

Lliga de monòlegs al barri de Ca n'Amat


Us agrada l'humor? Teniu ganes de riure? El camp de futbol de Ca n'Amat /c. de Sant Esteve, 47) acollirà el divendres 9 de juliol una Lliga de monòlegs a partir de les 22 h. Per assistir a l'activitat, que serà gratuïta, cal inscripció prèvia.

L'espectacle serà una competició de batalla de monòlegs on humoristes professionals actuaran davant d’un públic que farà de jurat, i alhora d’espectador, puntuant als artistes en cada ronda per anar sumant els punts en una classificació general que donarà com a resultat el guanyador final. El format inclourà 4 monologuistes (un d'ells també és el presentador). Miguel Angel Marin, Edu mutante, Dani Estera i Javi Chulo. El públic pot portar cassoles o estris de cuina per fer soroll i animar més els monòlegs! L'hora aproximada de finalització de l'espectacle és les 23.30 h.

 

 

Scape Room al Casal Social de les Carpes

El dissabte 10 de juliol, la diversió continua a la Sala Polivalent del Casal Social de les Carpes (c. de l'Empordà, 4) amb l'scape room "Tornada al sanatori" a partir de les 18 h. Molta gent hi ha entrat, però de moment ningú no n'ha pogut sortir... Ho aconseguiràs tu? Més que detectius, necessitem gent valenta i astuta que s'atreveixi a entrar en aquest sanatori i esbrinar què hi passa...

 

L'activitat, gratuïta, constarà de 3 jocs o partides, de 80 minuts de durada aproximada: de les 18 h a les 19.20 h; de les 19.20 h a les 20.40 h i de les 20.40 h a les 22 h. Per assistir a l'activitat cal inscripció prèvia.

 

 

 

Torneig de futbol 

Atenció! Tens ganes de jugar a futbol? Si tens entre 12 i 35 anys vine i participa al Torneig de futbol que hem programat pels dimarts 13, 20 i 27 de juliol i 3 d'agost, el pati de l'Escola Francesc Platón i Sartí (Salvador Espriu, 3) del nostre municipi acollirà un Torneig de Futbol. Per assistir a l'activitat cal inscripció prèvia, que podreu fer pròximament en aquesta pàgina web i també en el mateix espai abans de l'inici de l'activitat. 

 

FreeStyle

Posa a prova les teves aptituds en FreeStyle, el divendres 23 de juliol a l'Amfiteatre del Casal de Joves (pl. del Rebato, 1) de les 20 h a les 22 h. Per assistir a l'activitat cal inscripció prèvia, que podreu fer pròximament en aquesta pàgina web i també en el mateix amfiteatre abans de l'inici de l'activitat. Per a joves entre 12 i 35 anys!

 

 

Cinema jove

Si t'agrada el cinema a la fresca no et perdis la sessió de Cinema jove que tindrà lloc el dissabte 31 de juliol al Parc de l'Estació a partir de les 22 h. Per assistir a l'activitat cal inscripció prèvia, que podreu fer pròximament en aquesta pàgina web. 

 

 

                                                                                    Calendari activitats juliol 2021 joventut

 

Casal de Joves

Recordem que a mitjans del mes de juny vam reobrir el Casal de Joves, al centre Polivalent (pl. del Rebato, 1) en horari de les 17 h a les 20 h, amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19. L'aforament als diferents serveis del casal, com l'espai de joc, serà limitat, així que és necessari inscriure's prèviament. Trobareu tota la informació fent clic aquí.

 

 

Contacteu amb Joventut!

Podeu contactar amb el departament de Joventut a través del PIJ La Garsa a l'email pij.abrera@abrera.cat o al telèfon T.686 253 157. També podeu trobar-nos al Casal de Joves, a la pl.del Rebato 1, de dilluns a divendres de 16 a 20 h, o trucant al telèfon T.93 770 43 34 i a l'email joventut@abrera.cat
 

Per estar al dia de les novetats del Servei de Joventut, seguiu l'INSTAGRAM @casaldejovesabrera.

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00