Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Abrera amb l'esport! Aquest mes de juliol gaudirem de l'activitat física amb l'aeròbic a la fresca
 • Aeròbic a la fresca 2021
 • Escola Esportiva Municipal

  + 2

 • Abrera amb l'esport! La setmana vinent iniciarem les inscripcions online d'activitats infantils. CAM
 • Cursets de natació al CAM d'Abrera

ESPORTS

1/7/2021

Durant el mes de juliol s'organitzen a Abrera diverses activitats lúdico-esportives com l'aeròbic a la fresca, l'Escola Esportiva d'Estiu i el 'NedaEstiu'


A l'estiu, a Abrera gaudim de l'esport!  Del dijous 1 al divendres 30 de juliol (ambdós dies inclosos) podreu gaudir de l'esport i el bon ritme de les sessions d'Aeròbic a la fresca al pati de l'Escola Ernest Lluch. L'activitat es realitzarà de dilluns a divendres de 20 h a 21 h i no cal inscripció prèvia. Avui dijous 1 de juliol també comença l'Escola Esportiva d'Estiu i els cursets de natació 'NedaEstiu' al Centre Aquàtic Municipal per a nens i nenes.

 Aeròbic a la fresca

Des de l'Ajuntament d'Abrera es fomenta  l'activitat física també durant l'estiu! Per això s'han organitzat diferents sessions d'Aeròbic a la fresca, que es duran a terme del dijous 1 al divendres 30 de juliol (ambdós dies inclosos), de dilluns a divendres, en horari de tarda de 20 h a 21 h al pati de l'Escola Ernest Lluch. L'activitat és gratuïta i s'adreça a totes i tots els veïns i veïnes d'Abrera. A més, comptarà amb totes les mesures de seguretat per prevenir els contagis de Covid-19: ús de gel hidroalcohòlic i distància de seguretat entre les persones assistents. No serà necessària la inscripció prèvia, però sí que us haureu d'inscriure allà el mateix dia de la sessió per controlar l'aforament de la pista on s'impartirà la sessió d'Aeròbic a la fresca.

 

                                                                                    Aeròbic a la fresca 2021

 

 

Escola Esportiva d'Estiu

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera s'han posat totes les energies per poder oferir aquest estiu l'Escola Esportiva prenent totes les mesures de seguretat per la prevenció de la Covid-19, amb places limitades, control d'aforament, distàncies de seguretat, gel hidroalcohòlic i ús de mascareta. Més de 260 infants de 6 a 14 anys gaudiran de l'escola esportiva des del  dijous 1 de juliol al divendres 30 de juliol, de dilluns a divendres de 09.00 a 13.00 hores.
L'objectiu de l'activitat és afavorir el desenvolupament dels infants mitjançant el moviment: d’una banda, potenciar les habilitats físiques; de l'altra, fomentar la sociabilitat i els hàbits que els preparin per a la vida adulta. Augmentar el coneixement del seu cos, les seves possibilitats i limitacions; conèixer les normes i regles d'esports poc coneguts i descobrir altres indrets i activitats. Per a més informació, truqueu  al T. 93 770 51 00 en horari de dilluns a divendres de 8.00 a 20.00 hores. També podeu contactar amb nosaltres enviant un mail a l'adreça cam@abrera.cat.

 

Cursets de natació 'NedaEstiu'


Enguany, torna el 'Nedaestiu', els cursets intensius de natació, per a nens i nenes nascuts entre els anys 2008 i 2016. Els cursos es duran a terme des del dijous 1 de juliol al divendres 30 de juliol, ambdós inclosos, al Centre Aquàtic Municipal (CAM), de dilluns a divendres en sessions de 50 minuts. Més de seixanta nens i nenes comencen aquest dijous les classes en les instal·lacions del CAM (Ps. de l'Estació, 24), adaptades pel compliment de les màximes garanties de seguretat higiènic-sanitàries respecte a la Covid-19.


Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00