Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Cartell iniciatives empresarials 2018 portada
  • lliurament de premis del 8è Concurs d'Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord
  • Cartell iniciatives empresarials 2018

PROMOCIÓ ECONÒMICA I COMERÇ

6/11/2017

S'obre el termini per presentar-se al 9e Concurs d'Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

Aquest dilluns, 6 de novembre de 2017, s'obre el termini d’inscripcions del “9è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord”, que impulsem des dels Departaments de Promoció Econòmica dels vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat: Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires. El període d’inscripció romandrà obert fins el dia 19 de febrer de 2018. La inscripció i documentació ha de ser lliurada  als serveis d'atenció a emprenedors dels ajuntaments participants en la convocatòria.

El concurs té l’objectiu de reconèixer i premiar l’esforç emprenedor dels usuaris dels serveis d’atenció a emprenedors i alhora difondre la cultura emprenedora entre els joves d’aquests ajuntaments. També busca augmentar la projecció externa dels serveis d’assessorament i acompanyament als projectes empresarials, incrementar el nombre d’usuaris dels serveis a les empreses per la publicitat que suposen aquests tipus d’accions aconseguint alhora una major implicació dels agents econòmics amb els serveis municipals. 

Amb la dinamització supramunicial d’aquestes accions es pretén també incrementar la creació de noves empreses contribuint en el seu consolidament i enfortir d’aquesta manera el teixit econòmic del territori. Un altre dels objectius plantejats és també potenciar l’esperit emprenedor dels estudiants dels centres d’ensenyament secundari del Baix Llobregat Nord incentivant el talent creatiu i emprenedor, amb l’objectiu de dinamitzar i promocionar la iniciativa emprenedora a la nostre comarca.

 

Categories i premis

MILLOR EMPRESA EN CREACIÓ DE LLOCS DE TREBALL
Premi de 3.000 €. Podran participar-hi aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica en qualsevol dels municipis organitzadors. Es valorarà la trajectòria de l’empresa en la creació de llocs de treball, des de la seva creació fins a l’actualitat. També es tindrà en compte la tipologia de contractes de persones assalariades i/o contractes mercantils (freelance) que estableixen una continuïtat en la trajectòria de l’empresa i la qualitat de les condicions de treball.

 

MILLOR EMPRESA EN EL SECTOR COMERÇ
Premi de 3.000 €. Podran participar-hi aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica en qualsevol dels municipis organitzadors. Es valorarà la trajectòria de l’empresa, tenint en compte la utilització d’elements innovadors, diferencials de la competència i les accions de promoció en l’establiment, xarxes socials, serveis postvenda i atenció al client.

 

 

MILLOR EMPRESA EN EL SECTOR SERVEIS
Premi de 3.000 €. Podran participar-hi aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica en qualsevol dels municipis organitzadors. Es valorarà la trajectòria de l’empresa, tenint en compte la utilització d’elements innovadors, diferencials de la competència i les accions de promoció, xarxes socials, serveis postvenda i atenció al client.

 

MILLOR INICIATIVA EMPRESARIAL PROMOGUDA PER ATURATS DE LLARGA DURADA
Premi de 3.000 €. Podran participar-hi aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica en qualsevol dels municipis organitzadors. L’Institut Nacional d’Estadística (INE) defineix la taxa d’atur de llarga durada com “les persones aturades que porten dotze mesos com a mínim fent una recerca de feina i no n’han trobat en aquest període”.

 

MILLOR IDEA JOVE DE NEGOCI
Premi de 3.000 €  (1.500 € per al centre d’ensenyament i 1.500 €, per al guanyador o grup de guanyadors) i publicació de la millor idea jove de negoci al diari La Bústia (diari del Baix Llobregat Nord). Premi adreçat a treballs realitzats per alumnes de 4t d’ESO, de batxillerat i de cicles formatius de grau mitjà o superior de centres d’ensenyament secundari ubicats a qualsevol dels municipis del Baix Llobregat Nord. Els projectes s’hi podran presentar de forma individual o en grups d’alumnes i podran ser presentats per alumnes matriculats el curs actual o el curs anterior.

 

En cas de quedar desert algun dels premis previstos, el seu import es podrà destinar als altres premis establerts, de manera proporcional a cada categoria. Aquests premis estan subjectes als impostos corresponents segons la normativa legal vigent.

 

Requisits dels participants

Podran participar-hi aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica en qualsevol dels municipis organitzadors.

S’exclouen expressament de la participació en el concurs les entitats sense afany de lucre i  empreses el capital de les quals estigui participat per una administració pública. Tampoc podran participar-hi aquelles empreses que hagin estat premiades.

 

 

Programa “Fem Xarxa, Fem Empresa”

El concurs s’emmarca en el programa “Fem Xarxa, Fem Empresa”, iniciat al 2014, permet oferir un seguit d’accions, cursos i tallers gratuïts destinats a empreses i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat pensats per potenciar l'esperit emprenedor a la comarca, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores.

Amb el desenvolupament d'una actuació de les característiques d'aquesta proposta, de caire pràctic, proactiu i dinàmic, s'amplia i completa l'oferta de serveis a les empreses del territori. El projecte es desenvolupa des dels departaments de Promoció Econòmica dels diferents ajuntaments que conformen la zona nord del Baix Llobregat liderat per Martorell i és finançat pel Fons Social Europeu, la Diputació de Barcelona i tots els ajuntaments implicats.

Més informació al Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera (Mercat Municipal, 1a. Planta. Rambla del Torrentet, 16 - C / Martorell, 20), de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i dimecres de 16.30 h a 19 h i al telèfon  937700102 - Fax: 937701736 i correu electrònic: promocioeconomica.ajuntament@ajuntamentabrera.cat 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00