Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Oficines de Promoció Econòmica, Mercat Municipal d'Abrera.

PROMOCIÓ ECONÒMICA

18/6/2021

Des del Servei Local d'Ocupació d'Abrera s'engeguen diverses ofertes de treball relacionades amb la Festa Major i la cura de la gent gran


Des del departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera informen de diverses ofertes de feina a Abrera:

  • Control d'accessos i mesures Covid
    • Tasques a realitzar: control de mesures Covid durant els actes de la Festa Major d'Abrera. Es necessita una persona seriosa, educada, amb bona comunicació i puntual. Imprescindible curs de control d'accessos de 4 dies. Trobareu tota la informació fent clic aquí.

  • Peó de vigilància mesures Covid
    • Tasques a realitzar: suport a l'operatiu de control d'aforament, compliment de la normativa Covid (distància de seguretat, mascareta, rentat de mans... durant els actes de la Festa Major d'Abrera. Valorable el curs d'auxiliar de serveis. Es necessita una persona respectuosa, educada, puntual i amb habilitats per treballar de cara al públic. Consulteu tota la informació fent clic aquí.

  • Auxiliar de geriatria
    • Tasques a realitzar: Auxiliar de geriatria per a residència de persones grans. Preparar els pacients per al seu examen o tractament. Canviar els llençols i ajudar els pacients en la seva higiene personal. Proporcionar als malalts serveis que puguin contribuir a la seva comoditat i el seu benestar. Distribuir i recollir les safates de menjar i donar el menjar als pacients que necessitin ajuda. Més informació de l'oferta fent clic aquí.

  • Auxiliar de neteja amb nocions de cuina per a Residència geriàtrica
    • Tasques a realitzar: Auxiliar de neteja amb nocions de cuina, per a residència geriàtrica. Amb nocions de cuina. Més informació aquí.

  • Fisioterapeuta per residència geriàtrica
    • Tasques a desenvolupar: Aplicar proves musculars, nervioses, articulars i funcionals per tal d'identificar i avaluar els problemes físics dels pacients. Establir amb els pacients els objectius dels tractaments i dissenyar programes de tractament per reduir el dolor, atendre els problemes dels pacients, enfortir els músculs, millorar les funcions cardiotoràcica, cardiovascular i respiratòria, restablir la mobilitat de les articulacions i millorar l'equilibri i la coordinació. Desenvolupar, implementar i realitzar el seguiment de programes i tractaments mitjançant l'ús de les propietats terapèutiques de l'exercici. Més informació fent clic aquí.


Departament de Promoció Econòmica

Des del Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera es continua oferint atenció telefònica i gestió dels tràmits de forma virtual per a les nostres veïnes i veïns.

 

Per sol·licitar cita prèvia a Promoció Econòmica heu de trucar-nos al T. 93 770 01 02 en el nostre horari habitual, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i dimecres de 16.30 h a 19 h. També podeu enviar-nos un correu electrònic a l'adreça: promocioeconomica@abrera.cat

 

Des de l'inici de la crisi sanitària originada pel coronavirus, des del  Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera hem treballat per mantenir i adaptar els nostres serveis que oferim a la ciutadania, ja que aquests són cabdals pels interessos de les nostres veïnes i veïns. 

 

Ajudem a trobar feina

  • El Servei Local d’Ocupació tramita noves altes i ajuda als nostres usuaris i usuàries a la recerca activa de feina, de manera no presencial fent servir els mitjans al nostre abast, amb l’objectiu de facilitar la inserció laboral.


Apostem per la formació

  • Des del departament de Promoció Econòmica estem impulsant la realització de diversos cursos i formacions que hem engegat durant els darrers mesos i que continuen amb bones valoracions per part de les persones que els estan realitzant. Més info fent clic aquí.


Impulsem la realització de diversos cursos i formacions, que continuen amb bones valoracions per part de les persones usuàries

 

Assessorem les empreses i emprenedors del nostre municipi

  • Ens mantenim al costat de les nostres empreses i emprenedors/res per facilitar tota la informació derivada de la situació actual.

 

Gestionem el nostre comerç local

  • Continuem gestionant el comerç, el mercat i el mercat setmanal per tal que els nostres veïns i veïnes tinguin sempre a l’abast els productes de primera necessitat garantits. També continuem amb nous projectes perquè Abrera pugui créixer en el futur.

 

Atenem els consumidors i consumidores

  • Sabem que amb aquesta situació sorgeixen molts dubtes sobre cancel·lacions de comandes, viatges i reserves. Per això, l’Oficina d’Atenció al Consumidor d’Abrera (OMIC) continua treballant per vetllar pels interessos de tota la ciutadania d’Abrera en el seu horari habitual, els dimecres d' 11 h a 13 h i de 16:30 h a 18 h. 
  • La ciutadania d'Abrera pot realitzar les seves consultes a l'OMIC mitjançant el correu electrònic consum@abrera.cat. També poden rebre atenció telefònica sol·licitant, com sempre, cita prèvia al telèfon 93 770 01 02 o a través del correu electrònic promocioeconomica@abrera.cat. 

 

Assessorem en la tramitació d'ajuts

  • Per telèfon al T. 93 770 01 02 i al correu electrònic promocioeconomica@abrera.cat estem a la vostra disposició per ajudar-vos en dubtes que pugueu tenir sobre on dirigir-vos per tramitar els ajuts que ofereixen les diferents administracions i els documents per circular en l’estat d’alarma.

 

Informem de les ofertes de feina

  • Per a les persones que cerquen feina us recordem que podeu seguir consultant les ofertes al Xaloc (cliqueu aquí).

 

Més informació

Per a més informació i per sol·licitar cita prèvia contacteu amb el nostre Departament de Promoció Econòmica, al T. 93 770 01 02 i al mail promocioeconomica@abrera.cat.

 

També trobareu tota la informació al Facebook del Departament de Promoció Econòmica. Podeu accedir-hi fent clic aquí.

 

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00