Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • El Consell Municipal de les Dones reprèn l'activitat amb una reunió telemàtica
 • Consell Municipal de les Dones d'Abrera
 • El Consell Municipal de les Dones reprèn l'activitat amb una reunió telemàtica

IGUALTAT/FEMINISMES

3/5/2021

El Pla d'igualtat local i el Pla comarcal de polítiques feministes, alguns dels temes tractats al darrer Consell de les Dones d'Abrera

El dilluns 26 d’abril passat es va celebrar la darrera trobada del Consell Municipal de les dones d’Abrera. En aquesta ocasió, s’hi van reunir 14 membres del Consell Plenari format per la representació de dones dels sindicats, dels partits polítics i de les entitats municipals, així com dones que a títol individual també hi participen involucrant-se en les polítiques d’equitat d’Abrera. La reunió es va dur a terme de forma telemàtica com a mesura de prevenció de la Covid-19.

Després que durant l’any 2020 amb l’arribada de la COVID-19, les trobades del Consell Municipal de les Dones es veiessin amb la necessitat d’ajornar-se, enguany es reactiva aquest òrgan participatiu amb tot l’impuls i aprofitant l’espai per treballar conjuntament de forma participativa en el procés d’elaboració del Pla d’Igualtat Local per la ciutadania d’Abrera que s’està duent a terme.

La tècnica municipal d'Igualtat, Feminismes i LGTBIQ+, Esther Reales, ha explicat que “durant  la sessió, hem pogut presentar la metodologia de l’elaboració del Pla d’Igualtat local, implicant al Consell en tot el procés i podent treballar conjuntament per elaborar una bona diagnosi que ens serveixi de base per analitzar la realitat i necessitats de les dones d’Abrera. Així doncs, podrem detectar i identificar  desigualtats i discriminacions que puguin estar presents i també les oportunitats i fortaleses que ens permetin orientar i definir el pla d’acció dels propers anys”

La regidora d'Igualtat, Feminismes i LGTBIQ+, Montse Navarro, ha explicat que a la sessió del Consell “hem pogut presentar també el Pla Comarcal  de Polítiques feministes del Baix Llobregat, que recull la feina d’anys d’implicació en la construcció de municipis feministes i ens servirà com a full de ruta per establir les polítiques de gènere del territori dels propers 4 anys. Aquest pla respon coherentment amb els valors i actuacions que estem duent a terme des d’Abrera i va de la mà del Pla d’Igualtat Local que actualment estem elaborant”

En la sessió del passat dilluns, també es van poder donar a conèixer els recursos i noves propostes que s’estan duent a terme des del Servei d’Igualtat, així com de forma transversal amb altres departaments de l’Ajuntament d’Abrera.

 

Què cal fer per inscriure’s al Consell Municipal de les Dones?

Per formar part del Consell municipal de les Dones d’Abrera només cal emplenar la sol·licitud que trobareu en aquest web municipal, i entrar-la per registre electrònic mitjançant instància genèrica. Tràmit que es pot fer de forma telemàtica, o bé  presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Abrera amb cita prèvia. Per més informació podeu trucar al 93 770 29 11 o escriure a dones.igualtat@abrera.cat

Trobareu el tràmit i els models de sol·licitud fent clic aquí o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana amb cita prèvia. 

 • Per demanar cita prèvia podeu trucar al T. 93 770 03 25 en el nostre horari habitual, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h, i els dimarts i dimecres també de 16.30 h a 19 h, o enviar-nos un correu electrònic a l'adreça informacio@abrera.cat. L'atenció per cita prèvia a l'OAC serà els matins, de 9 h a 14 h.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00