Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Treballem amb el Club d'Atletisme d'Abrera en l'organització de la Cursa Abrera Corre D9 2021, adaptada a la situació sanitària actual

ESPORTS

28/4/2021

L'Ajuntament i el Club d'Atletisme treballen en l'organització de la Cursa Abrera Corre D9 2021, adaptada a la situació sanitària actual

L'Abrera Corre D9, un dels esdeveniments esportius més destacats del municipi, tornarà a celebrar-se enguany adaptada a la situació sanitària actual, després que l'any passat la pandèmia de la Covid-19 no va permetre la seva realització. Des de l'Ajuntament d'Abrera s'està treballant amb el Club d'Atletisme en l'organització de la dotzena edició de la cursa popular abrerenca per poder oferir un esdeveniment esportiu segur, amb totes les garanties sanitàries.

 

L'alcalde, Jesús Naharro, i els regidors d'Esports, Jordi Moreno, i Cultura i Festes Populars, Francisco Sánchez, es van reunir dimecres 14 d'abril a l'Ajuntament amb representants del Club d'Atletisme d'Abrera, el president, José Antonio Fernández, el vicepresident, Antonio Serrano, i la secretaria de l'entitat, Rakel Córdoba, amb l'objectiu d'estudiar l'adaptació de la cursa abrerenca a la normativa vigent.

 

En aquesta línia enguany, si la situació sanitària ho permet, tornarà a celebrar-se un des esdeveniments eportius més destacats del calendari abrerenc: l'Abrera Corre D9. La previsió és celebrar-la el diumenge 6 de juny, amb un circuit pels carrers del nucli urbà de 5 Km, amb algunes limitacions com un màxim de 300 corredors i corredores adults/tes.

 

Propostes ben planificades i segures

L'alcalde ha destacat que "volem posar a l'abast de la ciutadania tot un ventall cultural i de l'esport, amb una visió garantista respecte a les mesures sanitàries actuals, amb un redisseny i readaptació de les activitats i els espais d'oci perquè la ciutadania d'Abrera gaudeixi del seu lleure i de la pràctica de l'esport, amb propostes ben planificades i segures".

 

La pandèmia de la Covid-19 ha canviat els nostres hàbits, en el treball, en el carrer, a l'hora de trobar-nos i relacionar-nos amb familiars i amics, a l'hora de fer activitats.... Davant d'aquesta situació, Naharro assegura que "hem d'encara-ho amb molta prudència, però també amb optimisme, i hem de continuar complint les normatives que des de les autoritats sanitàries ens indiquen".

 

Agraïment per l'esforç i la implicació

Des de l'Ajuntament d'Abrera es vol agraïr al Club d'Atletisme d'Abrera l'esforç que realitza dia a dia perquè, des de la seguretat i la responsabilitat, el nostre municipi tingui cada cop més color, més sentiment, més proximitat i més emoció.

 

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00