Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Consell Municipal de les Dones d'Abrera

IGUALTAT/FEMINISMES

22/4/2021

Oberta la inscripció per participar a la sessió telemàtica del Consell Municipal de les Dones d'Abrera que es celebrarà dilluns 26 d'abril a les 18h

El proper dilluns 26 d'abril, a les 18 h, es celebrarà de forma telemàtica una nova sessió del Consell Municipal de les Dones i volem que hi participis! Com a dona a títol individual o en representació d'una entitat. El Consell permet articular i canalitzar la participació de les dones, amb l’objectiu d’avançar cap l’equitat de gènere.

El Consell Municipal de les Dones té com a objectiu la participació de les dones del municipi, facilitar espais de relació i coordinació entre les diferents entitats i dones que treballen per a la igualtat, així com la incorporació de la perspectiva de gènere en els assumptes i polítiques públiques, tot recollint la pluralitat de les dones i dels seus interessos.

 

Sessió virtual

La regidora d'Igualtat, Feminismes i LGTBIQ+, Montse Navarro, ha explicat que  "el Consell  tindrà lloc el proper dilluns 26 d’abril a les 18h. En aquesta ocasió, per la situació sanitària que estem vivint, la trobada serà de forma virtual i l’ordre del dia que tindrem serà la presentació i benvinguda. Després la presentació de les noves incorporacions al Consell Municipal de les Dones d’Abrera. El tercer punt serà la informació sobre l’elaboració del Pla d’Igualtat Local per la ciutadania d’Abrera. El quart punt: informació sobre  el quart pla transversal sobre de polítiques feministes del Baix Llobregat. El cinquè punt: activitats i propostes d’Igualtat a Abrera. I, per últim, els precs, les preguntes i les altres aportacions.”

 Navarro ha destacat que “el Consell de Dones d’Abrera és l’òrgan consultiu i d’assessorament, per tal d’introduir la perspectiva de gènere en les polítiques locals, i també és l’òrgan de participació de la ciutadania per facilitar, impulsar i promoure la participació de les dones en tots els àmbits de la nostra vida local. També, el Consell, és la eina que ens permet articular i canalitzar la participació de les dones, en l’objectiu d’avançar cap a l’equitat de gènere i per facilitar els espais de relació i coordinació, entre les diferents entitats i dones que treballen per a la igualtat. Si alguna persona vol saber alguna cosa més sobre el funcionament específic del Consell ho podrà trobar a la nostra web a abrera.cat, dins l’apartat Igualtat”.

La tècnica municipal, Esther Reales, ha comentat que donat el seu caràcter d’espai d’intercanvi plural i divers "poden formar-hi part, en primer terme, les dones que a títol individual vulguin estar informades, compartint i intercanviant experiències, coneixements, informació, i fer visibles les seves necessitats i reivindicacions com a ciutadanes de ple dret. D’altra banda, també les dones que assisteixin en representació de les organitzacions municipals o comarcals que actuïn en l’àmbit de la Igualtat en el territori.  Aquests són entitats del municipi, associacions de veïns i veïnes, ampas, sindicats i partits polítics.”

 

Què cal fer per inscriure’s al Consell Municipal de les Dones?

Per formar part del Consell municipal de les Dones d’Abrera només cal emplenar la sol·licitud que trobareu al web municipal i entrar-la per registre electrònic mitjançant instància genèrica. Tràmit que es pot fer de forma telemàtica, o bé  presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Abrera amb cita prèvia. Per més informació podeu trucar al 93 770 29 11 o escriure a dones.igualtat@abrera.cat”.

 

Trobareu el tràmit i els models de sol·licitud fent clic aquí o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana amb cita prèvia.

 

  • Per demanar cita prèvia podeu trucar al T. 93 770 03 25 en el nostre horari habitual, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h, i els dimarts i dimecres també de 16.30 h a 19 h, o enviar-nos un correu electrònic a l'adreça informacio@abrera.cat. L'atenció per cita prèvia a l'OAC serà els matins, de 9 h a 14 h.

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00