Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Cicle Musical d'Abrera, amb l'actuació del grup EIMA, el dissabte 8 de maig de 2021
 • Cicle Musical d'Abrera, amb l'actuació del grup EIMA, el dissabte 8 de maig de 2021
 • Reactivem la cultura! Arriba a Abrera 'Subliminal', l'espectacle del mag Shado a la Sala Municipal

  + 10

 • A Abrera reactivem la cultura! Mag Shado
 • Reactivem la cultura! A Abrera hem gaudit del primer concert del Cicle Musical d'Abrera, amb l'actuació de la Carla Morillo
 • Reactivem la cultura! A Abrera hem gaudit del primer concert del Cicle Musical d'Abrera, amb l'actuació de la Carla Morillo
 • Reactivem la cultura! A Abrera hem gaudit del primer concert del Cicle Musical d'Abrera, amb l'actuació de la Carla Morillo
 • El dissabte 20 de març, la Sala Municipal (ps. Telefònica, s/n) va acollir el monòleg "OyePolo!", un espectacle gratuït a càrrec de les còmiques Anna Polo i Maria Rovira (OyeSherman)
 • A Abrera reactivem la cultura! No us perdeu el monòleg 'OyePolo!' el dissabte 20 de març a la Sala Municipal
 • A Abrera reactivem la cultura! No us perdeu el monòleg 'OyePolo!' el dissabte 20 de març a la Sala Municipal
 • A Abrera reactivem la cultura. Teatre "El silenci dels telers"
 • A Abrera reactivem la cultura! Mar Serra Grup
 • Reactivem la cultura! Arriba a Abrera 'Subliminal', l'espectacle del mag Shado a la Sala Municipal

CULTURA

20/4/2021

Aquesta tarda s'obren les inscripcions pel concert del grup EIMA, el dissabte 8 de maig, dins el Cicle Musical d'Abrera

Des de l'Ajuntament d'Abrera es durà a terme aquesta primavera un cicle musical amb actuacions d’artistes i formacions locals a la Sala Municipal (ps. Telefònica, s/n). Les entrades son gratuïtes i cal inscripció prèvia telemàtica en aquest web municipal. Aquesta tarda, a partir de les 18 h, podreu reservar la vostra entrada per l'actuació del grup EIMA, el dissabte 8 de maig a les 20 h. S'ofereix a la ciutadania una programació cultural adaptada a la situació sanitària actual, amb totes les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19.

 

EIMA es un grup de pop rock nascut al nostre municipi! Està format per l'Edu i l'Albert a la guitarra, l'Iñigo al baix, la Montse a la veu i l'Arnaud a la bateria. No us perdeu el concert que oferiran dins el Cicle Musical Abrera a la Sala Municipal el dissabte 8 de maig a partir de les 20 h. La formació abrerenca presentarà temes propis i versions dels seus grups musicals favorits.

 • Podeu adquirir la vostra entrada per veure en directe al grup EIMA a partir d'aquesta tarda a les 18 h a fent clic aquí.


L'entrada a la Sala municipal es realitzarà de forma esgraonada amb els següents horaris:

 • De la fila 1 a la fila 7: Franja horària per accedir a l'espectacle: 19.30 h
 • De la fila 8 a la fila 14: Franja horària per accedir a l'espectacle: 19.40 h
 • De la fila 15 a la fila 21: Franja horària per accedir a l'espectacle: 19.50 h

 

Si teniu cap dubte o incidència a l'hora d'adquirir la vostra entrada, podeu adreçar-vos per mail a actespublics@abrera.cat indicant el vostre D.N.I., nom i cognoms, telèfon de contacte i les reserves que es volen realitzar.

 

A l'entrada del recinte, caldrà presentar l'entrada en format digital o en paper mitjançant un codi QR que haureu rebut adjunt al correu. En tot moment, serà obligatori l'ús de mascareta, l'ús de gel hidroalcohòlic, i s'haurà de respectar la distància de seguretat entre persones.

 

Primer concert amb la Carla Morillo

El primer concert del Cicle Musical Abrera va tenir lloc el dissabte 10 d'abril, amb l'actuació de la Carla Morillo, una pianista i cantant que ha col·laborat en diverses actuacions amb l’Escola de Música d’Abrera. L'abrerenca Carla Morillo va oferir un concert de piano i veu en solitari, versionant temes coneguts per a tot els públics. L'actuació es va iniciar a les 20:00 h i vam gaudir d'una actuació intimista de la Carla, sola a piano i veu va interpretar cançons d'Adele, John Lenon, Amy Winehouse, etc. La veu de la Carla va fer aixecar al públic homenatjant-la amb aplaudiments al finalitzar cadascuna de les cançons. Des de l'Ajuntament agraïm l'actuació de la Carla, esperem gaudir-ne en més ocasions, i també al públic assistent, més de 50 persones, per respectar les mesures de seguretat. Podeu escoltar L'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera amb la Carla Morillo fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

El cicle musical dedicat a joves talents del nostre municipi continuarà a la Sala Municipal amb l'actuació de FMP Crew, el dissabte 5 de juny. Properament obrirem inscripcions en aquest web municipal, us anirem informant!

 

 

Màgia familiar i per a joves

La Sala Municipal (ps. Telefònica, s/n) acollirà aquest proper dissabte 24 d'abril l'espectacle del mag Shado (Yoel Leiva), un mag i influencer que ha aconseguit trencar els esquemes de la màgia tradicional. Amb un look urbà i una màgia innovadora, el mag Shado aconsegueix destacar-se del clàssic mag de vareta i cistella. Especialitzat en pickpocket i mentalisme, els seus espectacles sempre sorprenen a tota mena de públics. En l'espectacle “Subliminal”, mostra la manera de poder entrar en la nostra ment a través de la suggestió. El Mag Shado és del municipi veí, Esparreguera, i al 2020 va participar l'any passat al cicle cultural Baix és Cultura, amb més de 107.00 seguidors a Instagram!

 

Preu de les entrades

 • Entrada general 4,5€
 • Entrada reduïda 2,5€ (Majors de 60 anys, menors d’11 a 18 anys, ciutadania en situació d’atur, veïns i veïnes amb disminució o amb carnet de la Biblioteca.
 • Podeu adquirir la vostra entrada fent clic aquí.


L'entrada a la Sala municipal es realitzarà de forma esgraonada amb els següents horaris:

 • De la fila 1 a la fila 7: Franja horària per accedir a l'espectacle: 18.30 h
 • De la fila 8 a la fila 14: Franja horària per accedir a l'espectacle: 18.40 h
 • De la fila 15 a la fila 21: Franja horària per accedir a l'espectacle: 18.50 h

 

Àmplia oferta cultural

Des de l'Ajuntament d'Abrera estem treballant en la programació d'una àmplia oferta cultural per a totes les edats, adaptada a la situació sanitària actual, amb totes les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19.
 

El dissabte 20 de març, la Sala Municipal (ps. Telefònica, s/n) va acollir el monòleg "OyePolo!", un espectacle gratuït a càrrec de les còmiques Anna Polo i Maria Rovira (OyeSherman). L'aforament va ser limitat, amb cita prèvia i va comptar amb una setantena de persones.

 

Els monòlegs de les còmiques Anna Polo i Maria Roviera es caracteritzen per canalitzar crítiques socials des d’una perspectiva feminista. Si voleu conèixer més detalls, escolta L'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera del divendres 19 de març fent clic aquí o a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

Reactivem les activitats culturals

El regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Abrera, Francisco Sánchez, ha destacat l'impuls de les activitats culturals al nostre municipi. "El sector cultural comienza su propia desescala y en Abrera no podía ser menos. Durante estos próximos meses y hasta el mes de junio hemos organizados actividades diferentes en las cuales tienen cabida los nuestro niños y niñas, nuestro jóvenes y las familias en general. Actividades que serán siempre con reserva previa".

 

Sánchez també ha remarcat la gran tasca que realitzen les entitats abrerenques en la dinamització cultural d'Abrera. "Desde el Ajuntament consideramos que las asociaciones son una de los principales pilares de nuestra actividad cultural y se hacen constar por la número de actividades y participantes que promueven. La cultura popular, tan la tradicional como las de otro tipo, son parte del patrimonio inmaterial de la ciudadanía. Los vecinos y vecinas de Abrera están orgullosos de la diversidad cultural que se respira en nuestro municipio. Lamentablemente venimos de pasar tiempos malísimos en donde no hemos podido evitar que la cultura sea en general unos de los derechos más afectados. Queremos desde el Ajuntament y la regidoria de Cultura agradecer el enorme esfuerzo que han realizado todas las entidades para mantener viva la llama de la cultura en Abrera".

 

Teatre, exposició, i conferències

El dissabte 1 de maig, a partir de les 19 h podrem veure a la Sala Municipal la funció de teatre "El Silenci dels Telers", a càrrec de Maria Casellas i Andrea Portella. Al vestíbul de la sala s’instal·larà una breu exposició sobre el procés de creació de l’obra de teatre. L’obra s’inspira en el llibre d’Assumpta Montellà (“la Maternitat d’Elna”), el qual recull les històries de vida de les dones que van treballar a la indústria tèxtil.

La setmana entrant a l'obra, del dilluns 16 al divendres 30 d'abril, des dels Serveis de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament, organitzarem conferències sobre la indústria tèxtil al Baix Llobregat i sobre el patrimoni arquitectònic industrial. També recopilarem fotografies de la indústria tèxtil d’Abrera i de la influència de la indústria a la comarca, que es podran veure a l'exposició.

 

Concert de jazz amb preludi de l'Escola Municipal de Música

Una altra proposta cultural que podrem gaudir a la Sala Municipal és el concert de jazz fusió i swing, a càrrec de Mar Serra Grup el dissabte 22 de maig a partir de les 19 h. L’actuació comptarà amb un preludi (20 minuts) dels grups de combo de l’Escola de Música.

 

Festival rociero

Una setmana més tard, el cap de setmana del dissabte 29 i el diumenge 30 de maig, l'entitat abrerenca Juventudes Rocieras durà a terme un festival rociero també a la Sala Municipal, amb actuacions dels diferents grups de ball de l'associació. Properament us oferirem més informació!

 

Cultura segura
A causa de l'estat d'excepcionalitat que estem vivint per les mesures preses per la prevenció i contenció del Coronavirus, des de l'Ajuntament d'Abrera es posen totes les energies per poder oferir activitats i espectacles segurs seguint el protocols sanitaris amb totes les mesures higiènic-sanitàries pertinents, amb control d'aforament en espais ventilats, prèvia reserva o compra de les entrades en aquesta pàgina web, entrades i sortides esgraonades, ús obligatori de mascareta, gel hidroalcohòlic i distàncies de seguretat.

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera i les entitats del municipi també s'està treballant en les diferentes activitats que podrien tenir lloc a Abrera, si la situació sanitària ho permet, a finals del mes de juny.

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00