Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Curs monitors i monitories de lleure abril-juny 2021 portada
  • Curs monitors i monitories de lleure abril-juny 2021

PROMOCIÓ ECONÒMICA

13/4/2021

S'obren les inscripcions pel nou curs online de monitors/es de lleure per a majors de 18 anys que començarà el dijous 29 d'abril

Dins l'oferta formativa del departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera pel 2021, es troba el curs de monitors i monitores de lleure que es realitzarà en format telemàtic. Està adreçat a persones majors de 18 anys que estiguin interessades a obtenir la titulació de monitor/a de lleure. El curs començarà el dijous 29 d'abril i s'allargarà fins el dijous 3 de juny de 2021, amb classes que s'impartiran de manera telemàtica de dilluns a divendres, en horari de 9.30 h a 13.30 h. 

Les persones interessades en realitzar les inscripcions, s'han d'adreçar a les dependències del Departament de Promoció Econòmica (1a planta del Mercat Municipal), de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimecres de 16.30 a 19 h. També podeu trucar al T.93 770 01 02 o enviar un correu electrònic a promocioeconomica@abrera.cat.

 

Curs monitors i monitories de lleure abril-juny 2021

 

Oferta completa dels cursos

Des del departament de Promoció Econòmica es treballa amb l'objectiu d'oferir un ampli ventall de cursos de diferents especialitats que recullin els interessos de les persones aturades del nostre municipi. Aquest any la proposta formativa ha començat amb cursos on line. A continuació podeu consultar el detall de cadascun d'aquests cursos:

 

Els cursos que han començat durant el primer trimestre són els següents:

  • Curs d’Activitats de gestió administrativa de 920 h. (informàtica, comptabilitat, recursos humans, tresoreria... i pràctiques en empreses). Aquest curs té el diploma de certificat de professionalitat. Ha començat al gener i finalitzarà a l’octubre de 2021.
  • Curs d'Auxiliar de magatzem, amb formació teòrica, pràctiques en empresa i el carnet de carretilles elevadores. Del 12 d'abril al 31 de juliol de 2021

D'altra banda la formació anual inclourà diferents cursos adreçats a aquelles persones que vulguin acreditar els seus coneixements informàtics, com els cursos per preparar l’Actic (Acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació) de nivell I, nivell II i nivell III i cursos per aprendre a utilitzar l’Excel.  

Enguany es torna a oferir la formació d'idiomes amb un curs d’anglès de nivell intermedi, a banda del curs de monitor/a de lleure i vetlladors escolars. Com novetat organitzarem un curs de teleoperadors/atenció al client, una formació de 120 h amb pràctiques en empreses.

I a l’últim trimestre de l'any, quan la formació s'espera que torni a ser presencial, s'organitzarà la formació d’especialistes en neteja i un curs de formacio d'atenció a persones dependents. També està previst organitzar cursos per obtenir diferents carnets: el carnet de carretilles elevadores i manipulació d’aliments.

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00