Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Reactivem la cultura! A Abrera hem gaudit del primer concert del Cicle Musical d'Abrera, amb l'actuació de la Carla Morillo
 • Reactivem la cultura! A Abrera hem gaudit del primer concert del Cicle Musical d'Abrera, amb l'actuació de la Carla Morillo
 • Reactivem la cultura! A Abrera hem gaudit del primer concert del Cicle Musical d'Abrera, amb l'actuació de la Carla Morillo

  + 7

 • Primer concert del Cicle Musical d'Abrera, amb l'actuació de la Carla Morillo
 • El dissabte 20 de març, la Sala Municipal (ps. Telefònica, s/n) va acollir el monòleg "OyePolo!", un espectacle gratuït a càrrec de les còmiques Anna Polo i Maria Rovira (OyeSherman)
 • A Abrera reactivem la cultura! No us perdeu el monòleg 'OyePolo!' el dissabte 20 de març a la Sala Municipal
 • A Abrera reactivem la cultura! No us perdeu el monòleg 'OyePolo!' el dissabte 20 de març a la Sala Municipal
 • A Abrera reactivem la cultura! Mag Shado
 • A Abrera reactivem la cultura. Teatre "El silenci dels telers"
 • A Abrera reactivem la cultura! Mar Serra Grup

CULTURA / JOVENTUT

12/4/2021

S'encetà el Cicle Musical d'Abrera per fomentar la cultura i els artistes locals, amb l'actuació de la Carla Morillo

Amb l'objectiu de fomentar la creació i el desenvolupament d’artistes locals, des de l'Ajuntament d'Abrera es duu a terme aquesta primavera un cicle musical, amb 3 actuacions d’artistes i formacions locals a la Sala Municipal (ps. Telefònica, s/n). Les entrades son gratuïtes i cal inscripció prèvia telemàtica en aquest web municipal. El primer concert del cicle ha tingut lloc aquest dissabte 10 d'abril, a partir de les 20 h, amb l'actuació de la Carla Morillo, una pianista i cantant que ha col·laborat en diverses actuacions amb l’Escola de Música d’Abrera.

 

L'abrerenca Carla Morillo va oferir un concert de piano i veu en solitari, versionant temes coneguts per a tot els públics. L'actuació es va iniciar a les 20:00 h i vam gaudir d'una actuació intimista de la Carla, sola a piano i veu va interpretar cançons d'Adele, John Lenon, Amy Winehouse, etc. La veu de la Carla va fer aixecar al públic homenatjant-la amb aplaudiments al finalitzar cadascuna de les cançons. Des de l'Ajuntament s'agraeix l'actuació de la Carla, esperem gaudir-ne en més ocasions, i també al públic assistent, més de 50 persones, per respectar les mesures de seguretat. 

 • Podeu escoltar L'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera amb la Carla Morillo fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

El cicle musical dedicat a joves talents del municipi continuarà a la Sala Municipal amb les actuacions d'EIMA, el dissabte 8 de maig, i FMP Crew, el dissabte 5 de juny. Properament s'obrirà inscripcions en aquest web municipal, us anirem informant.

 

Àmplia oferta cultural

Des de l'Ajuntament d'Abrera s'està treballant en la programació d'una àmplia oferta cultural per a totes les edats, adaptada a la situació sanitària actual, amb totes les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19.

 

El dissabte 20 de març, la Sala Municipal (ps. Telefònica, s/n) va acollir el monòleg "OyePolo!", un espectacle gratuït a càrrec de les còmiques Anna Polo i Maria Rovira (OyeSherman). L'aforament va ser limitat, amb cita prèvia i va comptar amb una setantena de persones.

 

Els monòlegs de les còmiques Anna Polo i Maria Roviera es caracteritzen per canalitzar crítiques socials des d’una perspectiva feminista. Si voleu conèixer més detalls, escolta L'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera del divendres 19 de març fent clic aquí o a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

Màgia familiar i per a joves

El dissabte 24 d'abril, la Sala Municipal (ps. Telefònica, s/n) acollirà l'espectacle del mag Shado (Yoel Leiva) és un mag i influencer que ha aconseguit trencar els esquemes de la màgia tradicional. Amb un look urbà i una màgia innovadora aconsegueix destacar-se del clàssic mag de vareta i cistella. Especialitzat en pickpocket i mentalisme, els seus espectacles sempre sorprenen a tota mena de públics. En “Subliminal”, mostra la manera de poder entrar en la nostra ment a través de la suggestió. El Mag Shado és del municipi veí, Esparreguera, i al 2020 va participar l'any passat al cicle cultural Baix és Cultura, amb més de 107.00 seguidors a Instagram!

 

Teatre, exposició, i conferències

El dissabte 1 de maig, a partir de les 19 h podrem veure a la Sala Municipal la funció de teatre "El Silenci dels Telers", a càrrec de Maria Casellas i Andrea Portella. Al vestíbul de la sala s’instal·larà una breu exposició sobre el procés de creació de l’obra de teatre. L’obra s’inspira en el llibre d’Assumpta Montellà (“la Maternitat d’Elna”), el qual recull les històries de vida de les dones que van treballar a la indústria tèxtil.

La setmana entrant a l'obra, del dilluns 16 al divendres 30 d'abril, des dels Serveis de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament, organitzarem conferències sobre la indústria tèxtil al Baix Llobregat i sobre el patrimoni arquitectònic industrial. També recopilarem fotografies de la indústria tèxtil d’Abrera i de la influència de la indústria a la comarca, que es podran veure a l'exposició.

 

Concert de jazz amb preludi de l'Escola Municipal de Música

Una altra proposta cultural que es podr gaudir a la Sala Municipal és el concert de jazz fusió i swing, a càrrec de Mar Serra Grup el dissabte 22 de maig a partir de les 19 h. L’actuació comptarà amb un preludi (20 minuts) dels grups de combo de l’Escola de Música.

 

Festival rociero

Una setmana més tard, el cap de setmana del dissabte 29 i el diumenge 30 de maig, l'entitat abrerenca Juventudes Rocieras durà a terme un festival rociero també a la Sala Municipal, amb actuacions dels diferents grups de ball de l'associació. Properament us oferirem més informació!

 

Cultura segura
A causa de l'estat d'excepcionalitat que estem vivint per les mesures preses per la prevenció i contenció del Coronavirus, des de l'Ajuntament d'Abrera es continua treballant per poder oferir activitats i espectacles segurs seguint el protocols sanitaris amb totes les mesures higiènic-sanitàries pertinents, amb control d'aforament en espais ventilats, prèvia reserva o compra de les entrades en aquesta pàgina web, entrades i sortides esgraonades, ús obligatori de mascareta, gel hidroalcohòlic i distàncies de seguretat.

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera i les entitats del municipi també s'està treballant en les diferentes activitats que podrien tenir lloc a Abrera, si la situació sanitària ho permet, a finals del mes de juny.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00