Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Xerrada Alimentació i salut

SALUT PÚBLICA

8/4/2021

Amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de la Salut, aquest mes d'abril encetarem l'EspaiSalut, amb consells sobre nutrició saludable

A partir d'aquest mes d'abril, el tercer dimecres de cada mes a les 14.04h, Ràdio Abrera emetrà l'EspaiSalut, una píndola informativa amb consells de nutrició a càrrec de la nutricionista i dietista Cristina Ortega @farmacris. La primera emissió tindrà lloc el dimecres 21 d'abril. Posteriorment a la seva emissió, trobareu els podcast de l'espai al web radioabrera.cat i en aquest web municipal. També trobareu l'EspaiSalut a les xarxes socials municipals, al nostre perfil d'instagram @Abrerainfo amb diversos post amb recomanacions nutricionals.

 

La proposta aprofita la coincidència amb l'Any Internacional de les Fruites i Verdures, declarat per l'Assemblea de les Nacions Unides amb l'objectiu de conscienciar sobre els beneficis per a la salut que té el consum de fruites i verdures; promoure dietes i estils de vida saludables, equilibrats i diversificats; i reduir la pèrdua i el malbaratament de fruites i verdures en els sistemes alimentaris, entre d'altres, per això en l'EspaiSalut també podrem consultar quines són les fruites i verdures de temporada.

 

Dins l'Any Internacional de les Fruites i Verdures, l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) ha posat a disposició de la ciutadania un espai web que inclou notícies, consells, receptes i material divulgatiu divers en relació a aquests productes. Consulteu l'espai dedicat a l'any internacional de les Fruites i les Verdures fent clic aquí.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  •  Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament faldó


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00