Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • A Abrera reactivem les activitats per a la infància. Les famílies gaudeixen de la funció teatral "El peix Irisat!"
 • A Abrera reactivem les activitats per a la infància. Les famílies gaudeixen de la funció teatral "El peix Irisat!"
 • A Abrera reactivem les activitats per a la infància. Les famílies gaudeixen de la funció teatral "El peix Irisat!"

  + 1

 • A Abrera reactivem les activitats per a la infància. Teatre familiar al mes d’abril!

INFÀNCIA

6/4/2021

Demà dimecres 7 d'abril es podran adquirir les entrades per l'espectacle de teatre familiar "Un món (i un munt) de dracs!" del 18 d'abril

Demà dimecres 7 d'abril, a les 12 h, s'obriran les inscripcions telemàtiques al web abrera.cat per la funció "Un món (i un munt) de dracs!", un nou espectacle gratuït que tindrà lloc el diumenge 18 d'abril a la Sala Municipal. "Un món (i un munt) de dracs!" és un espectacle gratuït a càrrec de la companyia Tanaka Teatre, dirigit a famílies amb infants de 4 a 12 anys. Aquest és un espectacle de teatre, titelles, màgia, contes, humor, animació i interacció amb el públic per fomentar l’hàbit de la lectura d’una manera divertida. Dues princeses ben peculiars descobreixen una llibreria màgica que amaga molts secrets. Dels seus llibres en surten un munt de dracs que les posen a prova. Vols saber com els vencen? Vols veure com un drac es menja els espectadors del teatre com si fos sushi? T’agradaria participar en un càsting de dracs i cavallers? Atreveix-te a conèixer dracs de tota mena i d’arreu del món: de la Xina, Japó, Grècia, Escandinàvia i, fins i tot, els que encara avui dia viuen a Catalunya. L'aforament serà limitat i cal inscripció prèvia.

 • Podeu fer la vostra inscripció per assistir al teatre familiar “Un món (i un munt!) de dracs” des del dimecres 7 d’abril a les 12 h fent clic aquí.

 

Famílies, recordeu que a l'hora de fer les inscripcions telemàtiques, cal tenir en compte:

 • Es podran inscriure a l’espectacle un màxim de 6 persones. Reserveu entrades per cada persona adulta i infants que assistiran a l’espectacle (un seient per cadascú/una).
 • La fila reserva dels seients marcarà la franja horària per accedir a l'espectacle esglaonadament.


L'entrada a la Sala municipal es realitzarà de forma esgraonada amb els següents horaris:

 • De la fila 1 a la fila 7: Franja horària per accedir a l'espectacle: 11.30 h
 • De la fila 8 a la fila 14: Franja horària per accedir a l'espectacle: 11.40 h
 • De la fila 15 a la fila 21: Franja horària per accedir a l'espectacle: 11.50 h

 

Si teniu cap dubte o incidència a l'hora de fer la reserva d'entrades gratuïtes, podeu adreçar-vos per mail a actespublics@abrera.cat indicant el vostre D.N.I., nom i cognoms, telèfon de contacte i les reserves que es volen realitzar. A l'entrada del recinte, caldrà presentar l'entrada en format digital o en paper mitjançant un codi QR que haureu rebut adjunt al correu. En tot moment, serà obligatori l'ús de mascareta, l'ús de gel hidroalcohòlic, i s'haurà de respectar la distància de seguretat entre persones.

 

Reactivació de les activitats adreçades a la infància

La Sala Municipal d'Abrera  va acollir el diumenge 4 d'abril a les 12 h del migdia el teatre familiar "El peix Irisat!", un espectacle gratuït a càrrec de la companyia Tanaka Teatre. Un total de 90 petits i grans van gaudir de la funció teatral. Des de l'Ajuntament d'Abrera estem treballant en la programació d'una àmplia oferta cultural per les famílies i els seus infants, adaptada a la situació sanitària actual, amb totes les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19. "El peix Irisat!", un espectacle dirigit a famílies amb infants de 2 a 8 anys va entretenir a petits i grans. 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00