Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Tall avinguda de Ca n'Amat dissabte 3 d'abril de 2021 - portada
  • Tall avinguda de Ca n'Amat dissabte 3 d'abril de 2021

OBRES

31/3/2021

Dissabte dia 3 d'abril al matí es tallarà l'avinguda de Ca n'Amat al polígon industrial Barcelonés per treballs previs de reparació del paviment

A causa de la realització d'assajos geotècnics del terreny el proper dissabte 3 d'abril, entre les 8.30 h i les 13.30 h, romandrà tallat al trànsit el carril de baixada de l'Avinguda de Ca n'Amat al polígon industrial Barcelonès d'Abrera, direcció Barcelona, entre els carrers de Darwing i de Can Noguera. Amb aquestes actuacions, des de l'Ajuntament d'Abrera millorarem la seguretat dels vianants i vehicles que circulen per aquestes vies.

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera es continuen realitzant treballs de millora i reparació del paviment al polígon industrial Barcelonès del nostre municipi. En aquests moments és necessària la realització d'assajos geotècnics del terreny.

 

Per aquest motiu, el proper dissabte 3 d'abril, entre les 8.30 h i les 13.30 h, romandrà tallat al trànsit el carril de baixada de l'avinguda de Ca n'Amat al polígon industrial Barcelonès del nostre municipi, direcció Barcelona, entre els carrers de Darwing i de Can Noguera. (Podeu visualitzar el tram afectat en color vermell al plànol adjunt que trobareu a continuació).

 

Tall avinguda de Ca n'Amat dissabte 3 d'abril de 2021.jpg

 

L’alternativa de pas (marcada amb fletxes de color blau) es realitzarà pels carrers Darwin, Leonardo da Vinci, Marie Curie, Barcelona i Can Noguera. Al tram de pujada es mantindrà la circulació habitual (Indicat al plànol en color verd).

 

Amb aquestes actuacions millorarem la seguretat dels vianants i vehicles que circulen pels nostres polígons industrials.

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera demanem a les veïnes i veïns afectats disculpin les molèsties que aquests treballs els puguin ocasionar.

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00