Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Nou curs per a l’obtenció del certificat de professionalitat d’organització i gestió de magatzem
  • formacion-online-2017
  • Curs de gestió de magatzem amb certificat de professionalitat de nivell 3

PROMOCIÓ ECONÒMICA

25/3/2021

El proper dilluns 12 d'abril s'encetarà un nou curs de gestió de magatzem amb certificat de professionalitat de nivell 3

Del 12 d'abril al 31 de juliol 2021 aproximadament s'oferirà a Abrera un nou curs de gestió de magatzem, que permetrà a les persones que el superin l'obtenció del certificat de professionalitat de nivell 3, en aquesta ocasió en format online. El contingut de la formació inclou organització de magatzems, gestió de les operacions d’emmagatzematge i optimització de la cadena logística. L'horari de la formació serà de matins, de 9.00 h a 14.00 h.

 

Si voleu realitzar les inscripcions, us podeu adreçar a les dependències del Departament de Promoció Econòmica (1a planta del Mercat Municipal), de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimecres de 16.30 a 19 h. També pots trucar al T.93 770 01 02 o enviar un correu electrònic a promocioeconomica@abrera.cat.

 

Oferta completa dels cursos

L’objectiu del departament de Promoció Econòmica, és oferir un ventall de cursos de diferents especialitats que recullin els interessos de les persones aturades del nostre municipi. Aquest any la proposta formativa començarà amb cursos on line. A continuació podeu consultar el detall de cadascun d'aquests cursos. Preneu nota!

 

Els cursos que s'oferiran al primer trimestre són els següents (dates provisionals):

  • Curs d’Activitats de gestió administrativa de 920 h. (informàtica, comptabilitat, recursos humans, tresoreria... i pràctiques en empreses). Aquest curs té el diploma de certificat de professionalitat. Ha començat al gener i finalitzarà a l’octubre.
  • Curs d'Auxiliar de magatzem, amb formació teòrica, pràctiques en empresa i el carnet de carretilles elevadores. Inici: febrer 2021

D'altra banda la formació anual inclourà diferents cursos adreçats a aquelles persones que vulguin acreditar els seus coneixements informàtics, com els cursos per preparar l’Actic (Acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació) de nivell I, nivell II i nivell III i cursos per aprendre a utilitzar l’Excel.

 

Enguany es torna a oferir la formació d'idiomes amb un curs d’anglès de nivell intermedi, a banda del curs de monitor/a de lleure i vetlladors escolars. Com novetat organitzarem un curs de teleoperadors/atenció al client, una formació de 120 h amb pràctiques en empreses.

 

I a l’últim trimestre de l'any, quan la formació s'espera que torni a ser presencial, s'organitzarà la formació d’especialistes en neteja i un curs de formacio d'atenció a persones dependents. També està previst organitzar cursos per obtenir diferents carnets: el carnet de carretilles elevadores i manipulació d’aliments.

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00