Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • OMIC Abrera
  • entrevista radio

RÀDIO ABRERA

3/2/2021

Avui a les 14.04h reprenem l'espai mensual de col·laboració amb l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor a L'Entrevista del Dia

Després de l'aturada a causa de la reestructuració de la programació provocada per la pandèmia de la Covid-19, a partir d'aquest mes de febrer a Ràdio Abrera reprenem la col·laboració amb l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) d'Abrera, amb la que cada mes s'ofereix un espai dedicat a temes d’interès per als consumidors i les consumidores del municipi.

El primer dimecres de cada mes, a L' Entrevista del Dia de Ràdio Abrera que s’emet a les 14.04h, després dels Butlletins en Xarxa,  els tècnis i les tècniques de consum de l’OMIC d'Abrera oferiran consells i recomanacions sobre temes diversos relacionats amb l'àmbit del consum.

La primera cita d’aquest any tindrà lloc avui dimecres 3 de febrer, on es parlarà de reclamacions per temporals de pluja i vent, de l'adaptació de les rebaixes d'hivern en situació de pandèmia, i de la pujada del preu de la llum coincidint amb l’arribada de l’onada de fred.

Tots els espis es podran escoltar i descarregar posteriorment a la secció “A la carta” de la web www.radioabrera.cat i de l'aplicació gratuïta de Ràdio Abrera per a dispositius mòbils  També estaran disponibles a l'apartat d'"Atenció al Consumidor" d'aquesta pàgina web (fer clic aquí).

L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) d'Abrera ofereix informació i assessorament directe a consumidors/es i usuaris/àries. És un servei gratuït que funciona amb cita prèvia tots els dimecres d'11h a 13h de manera presencial a les dependències del Departament de Promoció Econòmica a l’edifici del Mercat Municipal d’Abrera (c/Martorell, 20 1a planta) , i de 16.30h a 18.30h de manera no presencial.

Per demanar cita amb l'OMIC d'Abera es pot trucar al telèfon 93 770 01 02 o enviar un correu electrònic a consum@abrera.cat.

 

Més informació

Per a més informació us podeu adreçar a les dependències del Departament de Promoció Econòmica (1a planta del Mercat Municipal), de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimecres de 16.30 a 19 h. També es pot trucar al T.93 770 01 02 o enviar un correu electrònic a promocioeconomica@abrera.cat. I trobareu tota la informació al Facebook. Podeu accedir-hi fent clic aquí.

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal! Seguiu-nos!

 

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00