Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • formacion-online-2017

PROMOCIÓ ECONÒMICA

2/2/2021

El departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera ja té preparada la programació de cursos per l’any 2021

Des del Departament de Promoció Econòmica s'ofereixen noves ofertes formatives adreçades a totes les veïnes i veïns començarà a oferir diferents cursos i formacions adreçades als veïns i veïnes en situació d'atur i a totes i tots aquells emprenedors/ores que vulguin millorar i completar els seus coneixements. L’objectiu del departament de Promoció Econòmica, és oferir un ventall de cursos de diferents especialitats que recullin els interessos de les persones aturades del municipi. Aquest any la proposta formativa començarà amb cursos on line. 

Els cursos que oferirem al primer trimestre són els següents (dates provisionals):

 • Curs d’Activitats de gestió administrativa de 920 h. (informàtica, comptabilitat, recursos humans, tresoreria... i pràctiques en empreses). Aquest curs té el diploma de certificat de professionalitat. Ha començat al gener i finalitzarà a l’octubre.
 • Curs d'Auxiliar de magatzem, amb formació teòrica, pràctiques en empresa i el carnet de carretilles elevadores. Inici: febrer 2021
 • Curs d'organització i gestió de magatzem, de 400 h. Certificat de professionalitat. Està previst iniciar-lo al març 2021.

D'altra banda la formació anual inclourà diferents cursos adreçats a aquelles persones que vulguin acreditar els seus coneixements informàtics, com els cursos per preparar l’Actic (Acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació) de nivell I, nivell II i nivell III i cursos per aprendre a utilitzar l’Excel.

Enguany tornem a oferir la formació d'idiomes amb un curs d’anglès de nivell intermedi, a banda del curs de monitor/a de lleure i vetlladors escolars. Com novetat organitzarem un curs de teleoperadors/atenció al client, una formació de 120 h amb pràctiques en empreses.

I a l’últim trimestre de l'any, quan la formació esperem que torni a ser presencial, organitzarem la formació d’especialistes en neteja i un curs de formacio d'atenció a persones dependents, i està previst organitzar cursos per obtenir diferents carnets: el carnet de carretilles elevadores i manipulació d’aliments.

Per a rebre més informació i realitzar la inscripció en qualsevol d’aquests cursos, cal adreçar-se a les dependències del Departament de Promoció Econòmica (1a planta del Mercat Municipal), de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimecres de 16.30 a 19 h. També pots trucar al T.93 770 01 02 o enviar un correu electrònic a promocioeconomica@abrera.cat.

 

 

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00