Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Jornades de Mediació
 • Commemorem la Setmana Virtual de la Mediació al nostre municipi amb diferents activitats on-line

MEDIACIÓ CIUTADANA

21/1/2021

Finalitza la Setmana Virtual de la Mediació d'Abrera amb el darrer dels vídeos sobre mediació en l'àmbit veïnal i familiar

Coincidint amb la commemoració avui dijous 21 de gener del Dia Europeu de la Mediació, des del Servei de Mediació Ciutadana de l’Ajuntament d’Abrera s'ha organitzat la Setmana Virtual de la Mediació, que va començar dilluns 18 de gener i que finaliza avui. Al Canal de Youtube oficial de l'Ajuntament d'Abrera, i als perfils dInstagram @activat_abrera i @abrerainfo podeu visualitzar tots els vídeos que s'han preparat!

Enguany la situació sanitària actual causada per la pandèmia de la Covid-19, no ha permés dur a terme les activitats habituals que acostumem a organitzar durant la Setmana de la Mediació d'Abrera, però s'han programat diferents vídeos perquè les veïnes i veïns del municipi que vulguin puguin conèixer la mediació i el servei a Abrera.  Des de l'Ajuntament  s'agraeix la col·laboració de l'Associació Abrecedaris, escriptors i escriptores d'Abrera, i de les veïnes i veïns d'Abrera en la realització d'aquests vídeos quem hem elaborat per donar a conèixer el Servei de Mediació. Uns vídeos que podeu visualitzar al Canal de Youtube oficial de l'Ajuntament d'Abrera, als perfils dInstagram @activat_abrera i @abrerainfo, i a la part inferior d'aquesta pàgina, i que us detallem a continuació: 

 • Dilluns 18 de gener vam publicar el vídeo "El pont de les paraules" amb la lectura de poemes a càrrec de l'entitat Abrecedaris. I dilluns també vam dedicar "L'Entrevista del Dia" de Ràdio Abrera a la Setmana Virtual de la Mediació i al Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament d'Abrera. Podeu recuperar l'entrevista amb la mediadora municipal a la programació "A la carta" de la nostra emissora municipal fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu ala part inferior d'aquesta pàgina.
 • Dimarts 19 de gener vam publicar el video "Bon veïnatge i mediació", sobre la mediació entre veïns i veïnes i la comunitat.
 • Dimecres 20 de gener vam presentar el vídeo "Bon tracte familiar i mediació", dedicat en aquest cas a la mediació en l'àmbit de la família
 • I avui dijous 21 de gener hem publicat el vídeo final "Mediació veïnal i familiar" sobre el bon veïnatge i la mediació, i el bon tracte familiar, coincidint amb la commemoració del Dia Europeu de la Mediació.

 

Què és el Servei de Mediació Ciutadana?

El Servei de Mediació i Convivència Ciutadana és un servei gratuït adreçat a tota la ciutadania abrerenca que oferim des de l’Ajuntament d’Abrera amb l’objectiu d’ajudar-vos a resoldre els conflictes que us puguin sorgir amb el veïnat, amb la família, les amistats... el nostre entorn; d’una forma pacífica i dialogada. És un servei públic i gratuït, adreçat a la ciutadania d’Abrera, on s'ajuda a prevenir, gestionar i resoldre els diferents conflictes de convivència, que sorgeixen en les relacions entre les persones, de manera pacífica, imparcial i confidencial.  

 

Què és la mediació?

La mediació és un mètode pacífic de gestió i resolució de conflictes en què una tercera persona, neutral, imparcial i professional (el mediador o mediadora), crea un espai de diàleg i que és totalment confidencial. En aquest espai us ajudem i acompanyem perquè vosaltres mateixos pugueu trobar solucions satisfactòries al conflicte. La mediació és voluntària i confidencial.

 

Com contactar? 

Per a qualsevol consulta o per demanar cita prèvia les persones interessades poden adreçar-se:

Per telèfon: 93 770 29 11

Via correu electrònic: mediacio@abrera.cat 


Lloc i horari del servei:

Dimecres de 9 a 14 h i de 16.30 a 19 h

Edifici de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Abrera (c. Major, 3).

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00