Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Joves compromesos
 • Sorteig de Cap d'Any Jove Abrera 2020
 • Tríptic agraïment joves 01

  + 2

 • Tríptic agraïment joves 02
 • Premis Sorteig de Cap d'Any Jove Abrera 2020

JOVENTUT

31/12/2020

Des de l'Ajuntament d'Abrera es vol agraïr al jovent la seva ajuda, actitud i responsabilitat durant la pandèmia de la Covid-19

Des del consistori abrerenc s'ha elaborat un tríptic que s'ha fet arribar als i les joves per donar el seu agraïment per la seva ajuda prestada, la tolerància, la seva responsabilitat, per haver-se quedat a casa quan tocava i per empatitzar amb les persones de risc durant la crisi sanitària del coronavirus. 

 

Els joves i les joves han protagonitzat i impulsat iniciatives que no han estat visibilitzades, i s'han mostrat diversos/es, empàtics/ques, treballadors/es, preocupats/des per la salut i compromesos/es amb el seu entorn. En canvi, el col·lectiu jove ha estat estigmatitzat per incompliment de les mesures adoptades amb motiu de la Covid-19, i se l'ha culpabilitzat els rebrots.

 

Des de l'Ajuntament s'ha fet arribar als joves abrerencs i les joves abrerenques un tríptic que podeu veure fent clic aquí o a la part inferior d'aquesta pàgina, per donar-los les gràcies per diversos motius:

 • Ajudar durant els moments més durs del confinament a qui més ho necessitava.
 • Aguantar les crítiques constants dels mitjans de comunicació i dels voltants.
 • Donar expemple als altres de la seva responsabilitat.
 • Haver-se quedat a casa quan tocava.
 • Empatitzar amb es perosnes de risc.

 

El jovent són els arquitectes del futur per a transformar i construir una societat millor i per avançar cap a un futur més just, solidari i humà.

 

Bona actitud del col·lectiu jove

Durant els darrers mesos el col·lectiu jove ha estat estigmanitzat i culpabilitzat per l'incompliment de les mesures adoptades davant la Covid-19, reforçant una visió negativa envers aquest col·lectiu.

Però estudis recents indiquen que moltes i molts joves, com és el cas de la immensa majoria dels joves abrerencs i les joves abrerenques, han tingut una molt bona actitud davant la pandèmia:

 • Han participat en les seves comunitats
 • Han donat suport als seus familiars en l'us de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).
 • Han liderat projectes d'entreteniment.
 • Han teixit llaços i creat convivència.

 

Tríptic agraïment joves 01.jpg

 

Tríptic agraïment joves 02.jpg

 

SORTEIG DE CAP D'ANY JOVE #CAPDANY20 #ELSJOVESTAMBESOMRESPONSABLES

Recordem que des de la Regidoria de Joventut continuem promocionant i impulsant propostes dinàmiques i engrescadores que fomentin la participació ciutadana dels i les nostres joves, i per això els convidem a participar al nostre sorteig de cap d'any. També donem suport al sector cultural i promocionem la cultura entre el públic jove. Animeu-vos i participeu!

Al nostre sorteig de cap d'any hi pot participar el jovent abrerenc d'entre 12 i 35 anys i només han de fer-se una fotografia i/o gravar-se un vídeo amb l'aplicació de Tik-Tok mostrant un caràcter festiu amb amics i amigues i/o familiars, i penjar-los a la xarxa social Instagram etiquetant al nostre prefil @casadejovesabrera fent servir els hastags #capdany20 #elsjovestambesomresponsables

 

Volem així combatre la manca de celebracions i esdeveniments habituals en aquestes dates tan assenyalades degut a la situació de pandèmia per la Covid-19, i donant així l'oportunitat de realitzar quelcom divertit, des de casa, i passar l’entrada al nou any d’una forma més amena.

 

Al costat de la cultura

Entre totes les persones que hi participin es sortejaran 3 premis de 2 entrades cadascun per a veure el monòleg  “Mucha tontería” de l'humorista Berto Romero a la Sala Barts de Barcelona (Av. Paral·lel, 62, Barcelona).

 

Amb aquesta iniciativa, des del Servei de Joventut recolzem i promocionem la cultura, un sector que està patint molt les conseqüències de la crisi del coronavirus, i l'apropem al públic jove abrerenc.

 

A continuació t'expliquem tot el que has de saber per participar al sorteig de cap d'any del Servei de Joventut d'Abrera! També podeu consultar les bases del sorteig fent clic aquí, o a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

Qui pot participar?

 • El sorteig està dirigit a participants joves d’entre 12 i 35 anys.

 

Com puc participar?

 • Compartint un vídeo realitzat amb l’aplicació TIK-TOK amb música de fons i canviant-se la roba o compartint una fotografia de la festa de cap d’any.
 • Independentment de l’opció que s’esculli, cal etiquetar a l’Instagram del Casal de Joves @casaldejovesabrera, utilitzar els hastags:  #capdany20 #elsjovestambesomresponsables.
 • Es poden presentar un màxim de  5 fotografies i/o vídeos per compte d’Instagram.
 • La temàtica ha d’estar relacionada amb la festivitat de Cap d’Any i el vídeo/s o fotografia/es han d'haver-se realitzat entre entre les 23.00 h del dia 31/12/2020 i les 01.00 h del dia 01/01/2021.

 

Què puc guanyar?

 • El sorteig constarà de 3 premis, de 2 entrades cadascun, per a veure el monòleg  “Mucha tontería” de l'humorista Berto Romero, a la Sala Barts de Barcelona (Av. Paral·lel, 62, Barcelona).

 

Quan i on es publicaran els/les guanyadors/es?

 • El resultat es farà públic a l’Instagram del Casal de Joves @casaldejovesabrera i en aquesta pàgina web, un cop s’hagi avisat a les persones guanyadores del sorteig.

 

Sorteig de Cap d'Any Jove Abrera 2020Premis Sorteig de Cap d'Any Jove Abrera 2020

 

GIMNCANA JOVE AMB CODIS QR

El funcionament de la gimcana és el següent: quan trobeu un codi QR enganxat en algun lloc del poble, l'haureu d'escanejar per tal de complir amb la missió que se us encomana!

 

Podreu realitzar-la el dilluns 4 de gener de 18.00 h a 20.00 h.

 

Per a més informació podeu contactar amb el Servei de Joventut a través del nostre perfil d'Instagram @casaldejovesabrera o a través del T. 686 253 157.

 

Gimcana jove amb codis QR!.png

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera es vol animar a totes les joves abrerenques i tots els joves abrerencs a participar en el sorteig i la gimcana jove.

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00