Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Sorteig cap d'any portada noti
 • Premis Sorteig de Cap d'Any Jove Abrera 2020
 • Sorteig de Cap d'Any Jove Abrera 2020

  + 1

 • Gimcana jove amb codis QR!

JOVENTUT

24/12/2020

El jovent abrerenc pot participar al sorteig de cap d'any jove i una gimcana amb codis QR els dies 28 de desembre i 4 de gener

Des de la Regidoria de Joventut es continua promocionant i impulsant propostes dinàmiques i engrescadores que fomentin la participació ciutadana dels i les nostres joves, i per això els convidem a participar al nostre sorteig de cap d'any, amb el que també donem suport al sector cultural i promocionem la cultura entre el públic jove.

També s'ha organitzat na gimcana jove a través de codis QR repartits pel poble que podreu realitzar els dilluns 28 de desembre i 4 de gener. Animeu-vos i participeu!

 

SORTEIG DE CAP D'ANY JOVE

 

Al nostre sorteig de cap d'any hi pot participar el jovent abrerenc d'entre 12 i 35 anys i només han de fer-se una fotografia i/o gravar-se un vídeo amb l'aplicació de Tik-Tok mostrant un caràcter festiu amb amics i amigues i/o familiars, i penjar-los a la xarxa social Instagram etiquetant al nostre prefil @casadejovesabrera fent servir els hastags #capdany20 #elsjovestambesomresponsables

 

Volem així combatre la manca de celebracions i esdeveniments habituals en aquestes dates tan assenyalades degut a la situació de pandèmia per la Covid-19, i donant així l'oportunitat de realitzar quelcom divertit, des de casa, i passar l’entrada al nou any d’una forma més amena.

 

Al costat de la cultura

Entre totes les persones que hi participin es sortejaran 3 premis de 2 entrades cadascun per a veure el monòleg  “Mucha tontería” de l'humorista Berto Romero a la Sala Barts de Barcelona (Av. Paral·lel, 62, Barcelona).

 

Amb aquesta iniciativa, des del Servei de Joventut recolzem i promocionem la cultura, un sector que està patint molt les conseqüències de la crisi del coronavirus, i l'apropem al públic jove abrerenc.

 

A continuació t'expliquem tot el que has de saber per participar al sorteig de cap d'any del Servei de Joventut d'Abrera! També podeu consultar les bases del sorteig fent clic aquí, o a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

Qui pot participar?

 • El sorteig està dirigit a participants joves d’entre 12 i 35 anys.

 

Com puc participar?

 • Compartint un vídeo realitzat amb l’aplicació TIK-TOK amb música de fons i canviant-se la roba o compartint una fotografia de la festa de cap d’any.
 • Independentment de l’opció que s’esculli, cal etiquetar a l’Instagram del Casal de Joves @casaldejovesabrera, utilitzar els hastags:  #capdany20 #elsjovestambesomresponsables.
 • Es poden presentar un màxim de  5 fotografies i/o vídeos per compte d’Instagram.
 • La temàtica ha d’estar relacionada amb la festivitat de Cap d’Any i el vídeo/s o fotografia/es han d'haver-se realitzat entre entre les 23.00 h del dia 31/12/2020 i les 01.00 h del dia 01/01/2021.

 

Què puc guanyar?

 • El sorteig constarà de 3 premis, de 2 entrades cadascun, per a veure el monòleg  “Mucha tontería” de l'humorista Berto Romero, a la Sala Barts de Barcelona (Av. Paral·lel, 62, Barcelona).

 

Quan i on es publicaran els/les guanyadors/es?

 • El resultat es farà públic a l’Instagram del Casal de Joves @casaldejovesabrera i en aquesta pàgina web, un cop s’hagi avisat a les persones guanyadores del sorteig.

 

Sorteig de Cap d'Any Jove Abrera 2020Premis Sorteig de Cap d'Any Jove Abrera 2020

 

GIMNCANA JOVE AMB CODIS QR

El funcionament de la gimcana és el següent: quan trobeu un codi QR enganxat en algun lloc del poble, l'haureu d'escanejar per tal de complir amb la missió que se us encomana!

 

Podreu realitzar-la el dilluns 28 de desembre i el dilluns 4 de gener de 18.00 h a 20.00 h.

 

Per a més informació podeu contactar amb el Servei de Joventut a través del nostre perfil d'Instagram @casaldejovesabrera o a través del T. 686 253 157.

 

Gimcana jove amb codis QR!.png

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera animem a totes les joves abrerenques i tots els joves abrerencs a participar en el nostre sorteig de cap d'any i la gimnaca jove!

 

Joves, aquest cap d'any el gaudim des de casa i amb responsabilitat! I també ens divertim amb la gimcana jove!

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00