Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • aula promoció econòmica

PROMOCIÓ ECONÒMICA

31/8/2017

Diversos cursos per a persones aturades d'Abrera que començaran a la tardor tenen oberta la inscripció

El Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera té oberta la inscripció per a dos cursos adreçats a persones aturades d’Abrera que s’impartiran durant la tardor: un d’auxiliar de comerç i un altre de serveis auxiliars de restauració.  S’adrecen a abrerencs i abrerenques que es trobin en situació d’atur i que estiguin inscrits al Servei Local d’Ocupació d’Abrera.

 

El curs d'auxiliar de comerç és previst que comenci el dilluns 18 de setembre, i el contingut inclou operacions auxiliars del punt de venda, preparació de comandes, atenció al client i pràctiques en empreses.  Mentre que a l’octubre s’iniciarà el curs de serveis auxiliars de restauració inclou formació en servei bàsic de restaurant i bar, aplicació de normes i condicions higiènicosanitàries en restauració, preparació de begudes, menjars ràpids i tapes i també pràctiques en empreses.

 

Ambdós consten de 230 hores de formació, de les quals 150 teòriques i 80 pràctiques, i s’impartiran de dilluns a divendres en horari de matí, de un quart de deu a un quart de tres a les aules de Promoció Econòmica. 

 

També hi ha previstos cursos de carretilles elevadores, de preparació per a la prova d’ACTIC de nivell inicial, i per a l’obtenció del carnet de manipulador d’aliments, amb dates encara per determinar.

 

Informació i inscripcions

Per a més informació i inscripcions a qualsevol de les accions formatives les persones interessades s’han d’adreçar a les dependències de Promoció Econòmica, a la primera planta del Mercat Municipal (Rambla Torrentet 16 / Carrer Martorell 20), trucar al 93 770 01 02 o enviar un correu electrònic a promcioeconomica.ajuntament@ajuntamentabrera.cat

L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 14h i dimecres de 16.30 a 19h.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00