Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Concurs d'Aparadors

PROMOCIÓ ECONÒMICA

19/11/2020

Fins el 29 de novembre els comerços abrerencs poden inscriure's al desè Concurs d'Aparadors Nadalencs d'Abrera

Amb l’objectiu de promoure i dinamitzar el comerç local, fent que el Nadal sigui una festa en els establiments del municipi, des de l’Ajuntament d’Abrera s'organitza un any més el concurs d’aparadors nadalencs. La temàtica serà la festivitat nadalenca. Els comerços participants seran anunciats en els canals de comunicació municipals. Així mateix, rebran un distintiu que hauran de col·locar en els aparadors mentre duri el concurs.
Per participar, es requereix l’aportació d’un val de compra en el mateix negoci de com a mínim 5 euros. La totalitat dels vals seran sortejats en un únic lot entre les persones que hagin participat en les votacions del premi popular del X Concurs d’Aparadors Nadalencs 2020. 

La inscripció es formalitzarà omplint una fitxa que podreu trobar fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina, i que s’haurà de lliurar al departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera, presencialment fins al divendres 27 de novembre i fins al diumenge 29 de novembre enviant un mail a l'adreça promocioeconomica@abrera.cat .

 

Jurat especialitzat 

El jurat passarà a valorar els aparadors participants entre el dilluns 7 de desembre i el diumenge 20 de desembre de 2020. Estarà format per la presidència, la secretaria i almenys un/a vocal:

 • Una persona decoradora i/o interiorista professional, en qualitat de presidenta.
 • Una tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera, en qualitat de secretària.
 • Un tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Abrera, en qualitat de vocal.
 • Una persona representant de l’Associació d´Empresaris i Comerciants d´Abrera que no participi, en qualitat de vocal.
 • Una persona representant de la Comunitat de Propietaris de Concessions Administratives del Mercat Municipal que no participi, en qualitat de vocal.
 • Una persona representant de la Comunitat de Propietaris de Montserrat Centre Abrera que no participi,  com a vocal.

Jurat popular

Les veïnes i veïns d'Abrera podran votar en aquesta pàgina web, des del dilluns 7 de desembre fins al diumenge 20 de desembre, amb el codi que facilitarà cada botiga participant entre els seus clients. Entre tots els votants es sortejarà un lot de vals de compra cedits pels comerços participants en el concurs.
Només es podrà votar una única vegada, a un únic aparador i amb únic codi. Si es comprova que hi ha un incompliment d’aquestes condicions, el vot quedarà invalidat i el participant quedarà exclòs del sorteig.

 

Valoració del jurat

El jurat puntuarà els aparadors segons l'originalitat, la creativitat i la innovació, la qualitat artística, la utilització de materials propis de l’activitat., l’ús de materials reciclats i respectuosos amb el medi ambient.i l'adequació a la temàtica festiva.
Cada membre del jurat valorarà de 0 a 10 punts cadascun dels criteris per a cadascun dels aparadors participants:

 • L’aparador amb més votació global serà el guanyador.
 • El millor aparador, segons el criteri d’utilització de materials respectuosos amb el medi ambient i materials reciclats, tindrà un premi especial.
 • El premi popular serà el més votat entre els ciutadans que hagin participat en la votació telemàtica. 

El veredicte del jurat es farà públic el dijous 24 de desembre. L’Ajuntament d’Abrera farà difusió del resultat del concurs en els nostres canals d'informació municipals. A més, l’alcalde, Jesús Naharro, i la regidora de Promoció Econòmica, Guadalupe Marcos, reconeixeran en un acte públic els premis als comerços guanyadors i es donarà el lot de vals de compra a la persona participant en la votació popular agraciada en el sorteig.

 

Premis

 • Millor aparador: 300 euros i publicitat a Ràdio Abrera..
 • Premi especial al millor aparador en la modalitat de reciclatge: 200 euros i publicitat a Ràdio Abrera.
 • Premi popular: Publicitat a Ràdio Abrera.

 

Per a més informació podeu adreçar-vos directament al departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera, ubicat al Mercat Municipal a la 1ª planta (carrer de Martorell, 20), trucar al T. 93 770 01 02 o per correu electrònic a promocioeconomica@abrera.cat 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00