Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Apostem per l'educació addicional fóra de les aules en l'etapa de secundària amb el projecte Connecta't

EDUCACIÓ

18/11/2020

L'Ajuntament d'Abrera aposta per l'educació addicional fora de les aules a secundària amb el projecte Connecta't

L'Ajuntament d'Abrera ha signat un conveni de col·laboració amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya pel desenvolupament del projecte Connecta't, destinat a alumnat de tercer i quart d'ESO de l'Institut Voltrera pel curs actual i el vinent. La iniciativa, adreçada a noies i nois amb dificultats generalitzades d’aprenentatge, és una mesura d'atenció educativa addicional, que comporta la realització d'activitats pràctiques fora del recinte escolar, que ajudin a l'alumnat a "connectar" amb l'àmbit educatiu. La finalitat és que els i les alumnes puguin assolir les competències bàsiques de l’etapa i obtenir el títol de graduat en educació secundària obligatòria amb una metodologia d'aprenentatge personalitzada. 

Les activitats del projecte es podran desenvolupar en espais i instal·lacions de l’Ajuntament d’Abrera o en espais i instal·lacions d’una entitat externa, pública o privada, en col·laboració amb el nostre consistori. A més, es farà una coordinació amb el centre educatiu per facilitar la informació necessària per poder dur a terme l’adequada avaluació i la consegüent orientació del procés d’aprenentatge.

 A Abrera es va iniciar el projecte Connecta't el curs 2011-2012 i des de l'Ajuntament d'Abrera s'agraeix la col·laboració de l'Institut Voltrera en aquesta iniciativa. Les activitats del projecte Connecta't s'iniciaran quan la situació sanitària ho permeti, amb totes les mesures de seguretat per la prevenció i contenció de la Covid-19. 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00