Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • nova temporada Ràdio Abrera 2017

RÀDIO

25/8/2017

Més informació i la millor música a la nova temporada de Ràdio Abrera que arrenca el 28 d'agost

Ràdio Abrera engega aquest dilluns 28 d’agost la nova temporada 2017-2018 en els nous estudis del carrer Casamada 14. Una nova temporada a la que continuem apostant per la informació de proximitat acompanyada de la millor fórmula musical.

 

La informació, peça clau

En aquesta línia, incrementem els nostres espais dels Serveis Informatius de Ràdio Abrera als que estrenem noves sintonies.

 

Si1

 

De dilluns a divendres, l’Óscar Navarro i l’Anabel Gómez portaran tota l’actualitat local i del Baix Llobregat Nord a través dels butlletins “Abrera Informació” cada hora, des de les vuit del matí i fins a les vuit del vespre tot just després dels butlletins de Catalunya Informació que oferim gràcies a la col·laboració amb la Xarxa Audiovisual Local fins les deu de la nit. I a les dues, “L’Entrevista del Dia”, per tractar els temes més destacats a fons, i amb espais mensuals dedicats al Servei Municipal de Mediació, l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, la Biblioteca Josep Roca i Bros, el Cabalbaix amb els “Contes pel bon rotllo” o el Servei d’Emprenedoria de l’Ajuntament d’Abrera entre d’altres.

 

Els caps de setmana i festius tindrem més informació tant local com general. Si abans cada dues hores intercalàvem els butlletins de Catalunya Informació amb “L’Agenda”, ara tots dos espais s’emetran cada hora, des de les vuit del matí fins les deu de la nit en el cas de la informació, i fins les vuit del vespre en el cas de “L’Agenda”. I a les dues del migdia podreu seguir un programa especial dels Serveis Informatius de Ràdio Abrera amb el “Resum de la Setmana”, amb les notícies més destacades succeïdes de dilluns a divendres en forma de titulars.

 

La programació informativa es completa amb la retransmissió en directe dels plens municipals de l’Ajuntament d’Abrera, l’emissió de l’informatiu comarcal “A 5 Bandes” els divendres a dos quarts de nou del vespre, i l’emissió de programes especials com ara el seguiment de jornades electorals o l’espai “El Meu Ajuntament”.

 

Els nostres programes

El 28 d’agost també arrenquen els principals programes de la graella de Ràdio Abrera, que s’emeten de dilluns a divendres:

 

 Jordi1

 

De vuit a una a Fórmula Matí, Jordi Quintana condueix cinc hores de programa en directe amb una gran selecció musical en castellà i català, seguiment puntual de l’actualitat i sortejos.

 

Alba1 

 

 D’una a quatre de la tarda es pot viure un migdia diferent amb Alba Vizcaíno i “La Música i Tu”, que combina els èxits d’ara i de sempre, amb espais d’oci i cultura, i la interacció amb els oients que poden fer les seves dedicatòries i peticions musicals.

 

Jordib1 

 

I de quatre a set de la tarda un històric, “El Top” amb Jordi Bosquet, amb el repàs dels èxits que més sonen en el panorama del pop i el dance, nacional i internacional.

 

El 18 de setembre, més!

D’altra banda, a partir del 18 de setembre la graella de la nova temporada de Ràdio Abrera s’ampliarà a partir de les set de la tarda i també les nits del caps de setmana amb els programes dels nostres col·laboradors.

En breu els informarem de tots els programes que podreu sentir en la sintonia de Ràdio Abrera, com sempre al 107.9 de la FM, a www.radioabrera.cat i a través de la nostra aplicació per a mòbils i tauletes.

També podeu sentir tots els programes emesos durant la temporada a la secció “A la carta” de la nostra web i la nostra app.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00