Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Nou procés de selecció per a la constitució d’una borsa de treball de personal auxiliar administratiu funcionari i laboral temporal interí

OFERTA D'OCUPACIÓ PÚBLICA

21/10/2020

Obert un nou procés de selecció per a la constitució d’una borsa de treball de personal auxiliar administratiu

Des de l’Ajuntament d’Abrera s'informa d’un nou procés de selecció per a la constitució d’una borsa de treball de personal auxiliar administratiu funcionari i laboral temporal interí. El termini de presentació d’instàncies s'iniciarà aquest dimecres 21 d'octubre i finalitzarà el dilluns 9 de novembre de 2020.

 

Les funcions principals a desenvolupar en aquesta oferta de treball són les següents:

 • Col·laborar en el suport a la tramitació dels expedients de l’àmbit d’adscripció i fer el seguiment dels mateixos d’acord amb les directrius i els procediments establerts.
 • Recopilar els antecedents documentals i obtenir la informació necessària per a l’execució dels tràmits i expedients de l’àmbit d’adscripció.  Atenció cara el públic.
 • Preparar i recopilar documentació i introduir dades en la base de dades de la Corporació.  Arxivar i classificar documents, entre altres exigències. 

Requisits 

Per optar a aquesta feina cal estar en possessió de la titulació d’ESO, Graduat Escolar o FP de primer grau o estar en condicions d’obtenir-lo en el termini de presentació d’instàncies. D’altra banda, també cal tenir el nivell C1 de català (anterior nivell de suficiència de català C) de la Direcció General de Política Lingüística o qualsevol altre reconegut oficialment, com a equivalent.

 

Presentació d'instàncies

Les persones interessades en aquest procés de selecció poden presentar la seva instància des d'aquest dimecres 21 d'octubre fins al dilluns 9 de novembre de 2020. 

 • De manera telemàtica a través de la seu electrònica (opció recomanada) a partir del dimecres 21 d'octubre.
  Des de l'Ajuntament seguim impulsant l'atenció telefònica i l'assessorament en la tramitació electrònica. Per facilitar la tramitació electrònica a la ciutadania, hem confeccionat un manual amb tota la informació. Consulteu el manual fent clic aquí.
 • Mitjançant cita prèvia a través del registre general d’entrades de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament d’Abrera (plaça de la Constitució, 1) de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores (dimarts i dimecres de 16.30 h a 19.00 h).  Les sol·licituds i la documentació requerida s'hauran de presentar mitjançant model d'instància normalitzat a partir de dimecres, 21 d'octubre. (Trobareu la instància en aquest web a partir de dimecres).
 • Per demanar cita prèvia podeu trucar al T. 93 770 03 25 en el nostre horari habitual, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h, i els dimarts i dimecres també de 16.30 h a 19 h, o enviar-nos un correu electrònic a l'adreça informacio@abrera.cat. L'atenció per cita prèvia a l'OAC serà els matins, de 9 h a 14 h.

 

Més informació a la secció d'Oferta d'Ocupació Pública fent clic aquí. 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00