Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Activitats de la Biblioteca Josep Roca i Bros pel mes d'octubre
 • Activitats de la Biblioteca Josep Roca i Bros pel mes d'octubre
 • Activitats de la Biblioteca Josep Roca i Bros pel mes d'octubre

  + 3

 • Activitats de la Biblioteca Josep Roca i Bros pel mes d'octubre
 • Activitats de la Biblioteca Josep Roca i Bros pel mes d'octubre
 • Activitats de la Biblioteca Josep Roca i Bros pel mes d'octubre

PATRIMONI CULTURAL

29/9/2020

Consulteu les activitats de la Biblioteca Josep Roca i Bros pel mes d'octubre

Després de l’aturada obligada per la crisi sanitària originada pel Coronavirus, la Biblioteca Josep Roca i Bros (Federico Garcia Lorca, 17) torna a programar activitats presencials el pròxim mes d’octubre amb una sèrie d’iniciatives dedicades als més petits i petites i també al públic adult, amb totes les mesures de seguretat per la prevenció de la Covid-19.

 

En l’apartat activitats per a nens i nenes trobem Toquem els animals invertebrats de Montserrat, a càrrec de l’Associació Bioeduca, una activitat que es realitzarà el proper dissabte 3 d’octubre i que va dirigida a nens i nenes majors de sis anys que els permetrà conèixer i tocar diferents espècies animals.

D’altra banda, i també dirigit als nens i nenes de més de sis anys, trobem el BiblioLab: Taller Frida Khalo que impartirà Sandra Uve, el dijous 8 d’octubre a les 17.15 h. Es tracta d’un taller creatiu, on es treballarà de forma transversal temes culturals i artístics, per acostar la figura de l'artista mexicana. Els més menuts i menudes també tenen el seu espai amb Conte nadons: Històries menudes. Una activitat dirigida a nens i nens d’1 a 3 anys a càrrec de Laura Santiago i que es realitzarà en dues sessions el proper dimarts 13 d’octubre (a les 17.15 h i a les 18.15 h).

Activitats per a persones adultes

Els adults també tenen una llista d’activitats per aprendre, descobrir i créixer aquest proper mes d’octubre amb els dos clubs de lectura. El dimecres 7 d’octubre a les 18 h el club  girarà al voltant de l’obra 'Los Pazos de Ulloa' d’Emilia Pardo Bazán. I el dimecres 28 d'octubre es comentarà el llibre 'El crit' de Blanca Busquets. L’activitat l’oferirà la mateixa Blanca Busquets.

Finalment, els dissabtes 10 i 17 d’octubre a les 10 h s’oferirà el Taller psicoeducatiu: aprendre a gestionar emocions difícils a càrrec de: Maite Deamo, psicològa coach en col·laboració amb l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord.

 

Per inscriure’s a qualsevol d’aquestes activitats així com per rebre més informació podeu adreçar-vos a la Biblioteca Josep Roca i Bros al mail b.abrera.jrb@diba.cat o trucant al T. 93 770 08 81. L'horari de la biblioteca (Federico Garcia Lorca, 17) és tardes de dilluns a divendres de 16 h a 20.30 h i matins de dimarts, dijous i dissabtes de 10 a 13.30 h.

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00