Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • El bus escolar dels barris modificarà la seva ruta el dijous i el divendres per les obres de la Diputació de Barcelona
  • Bus escolar d'Abrera. Curs 2020-2021

EDUCACIÓ

10/9/2020

Els horaris del transport escolar de l'Escola Francesc Platón i Sartí i l'Institut Voltrera es modifiquen per les mesures preses per la prevenció del coronavirus

 Els nens i nenes d'Abrera tornen a les aules, el pròxim dilluns 14 de setembre, per iniciar el curs 2020-2021. Les mesures preses per la prevenció del coronavirus comportaran diversos canvis en el funcionament dels centres, com la modificació dels horaris d'entrada i sortida, que passaran a ser esglaonats per evitar la concentració de l'alumnat. 

 

Per aquest motiu, els horaris del transport escolar dels barris d'Abrera a l'Escola Francesc Platón i Sartí i l'Institut Voltrera es modificaran. Des de l'Ajuntament d'Abrera fem difusió d'aquests horaris, que també trobareu a les diferents marquesines del bus escolar.

 

Transport per l'alumnat de l'Escola Francesc Platón i Sartí

  • Consulteu els nou horaris de les rutes 101, 102 i 1o3, amb parades als barris de Sant Miquel, Can Vilaba, Santa Maria de Vilalba, Les Carpes i Ca n'Amat fent clic aquí.

 

Transport per l'alumnat d'ESO i Batxillerat de l'Institut Voltrera

  • Consulteu els nous horaris de les rutes 105 i 106 amb parades als barris de Sant Miquel, Can Vilaba, Santa Maria de Vilalba, Les Carpes i Ca n'Amat fent clic aquí.

Un curs més, l’Ajuntament d’Abrera subvenciona juntament amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat el transport escolar pels nens i nenes i joves dels barris del nostre municipi.

Enguany, hi ha 3 autocars pels alumnes (de P3 a 6è) de l’Escola Francesc Platón i Sartí. 2 autocars més pel transport de l’alumnat (de 1r a 4t ESO i 1er i 2on de Batxillerat) de l’Institut Voltrera

 

Més informació a la secció d'Educació del web de l'Ajuntament, fent clic aquí.

 

Ús obligatori de mascaretes

Seguint les indicacions del Pla territorial de Protecció Civil de Catalunya, PROCICAT, tots els nens i nenes i joves usuaris i usuàries del servei de transport escolar hauran de portar obligatòriament mascaretes al bus.

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00