Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Cartell Setmana de la Gent Gran d'Abrera

GENT GRAN

22/8/2017

Del 25 de setembre a l'1 d'octubre tindrà lloc una nova edició de la Setmana de la Gent Gran d'Abrera

Des de la Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament d’Abrera, amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Casal d’Avis, el Centre Excursionista d’Abrera i Protecció Civil de l’Ajuntament d’Abrera, s'organtizarà un any més la Setmana de la Gent Gran d’Abrera, amb un seguit d’activitats, tallers i cursos programats del 25 de setembre a l'1 d'octubre:

- El 25 de setembre a les onze es farà un taller de veu a càrrec de la cantant i músico-terapeuta Tànit Navarro al matí i a la tarda es farà una xerrada sobre alimentació saludable a càrrec de la Diputació de Barcelona.

- El dia 26 de setembre a les onze del matí tindrà lloc una sessió de meditació amb la naturòpata i quiromassatgista Pepi Navarro.

- Dimecres 27 de setembre el terapeuta gestàltic José Serrano donarà les claus per millorar la motivació a la maduresa a les cinc.

- Dijous 28 de setembre hi haurà exhibició de Bollywood a les onze del matí a càrrc de Sweet India i a les cinc la piscòloga i terapeuta al centre de Teràpies May Èlia, oferirà la xerrada "Fem d'avis" sobre com és la relació avis-nets i el rol que tenen actualment els avis.

- Divendres 29 de setembre a les sis es farà el taller "Despertant els sentits" a càrrec de la naturòpata i quiromassatgista Papi Navarro.

- Dissabte 30 de setembre a les deu del matí, diverses terapeutes de la matèria oferiran una sessió de reiki.

 

- I diumenge 1 d'octubre, a les deu del matí es donarà el tret de sortida de la 19a Caminada de la Gent Gran d'Abrera

Inscripcions al setembre

Les inscripcions pels tallers, xerrades i reiki es podran fer del 18 al 22 de setembre de nou del matí a una de la tarda i de tres de la tarda a vuit del vespre al Casal d’Avis. I dels dies 18, 19 i 20 de setembre de sis de la tarda a vuit del vespre s’obriran les inscripcions per a la caminada sota el lema ‘Cada pas compta!’. S’huran de formalitzar al mateix Casal d’Avis a la Rambla Torrentet número 8 d’Abrera.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00