Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Nou servei de cita prèvia a les oficines d'Organisme i Gestió Tributària d'Abrera

ACCIÓ SOCIAL

3/9/2020

L'oficina de l'Organisme de Gestió Tributària d’Abrera tornarà a oferir atenció a la ciutadania a partir del proper dimarts 8 de setembre

A causa de la crisi sanitària originada per la pandèmia de la Covid-19, una de les mesures que es van adoptar durant l'estat d'alarma va ser el tancament de les oficines de l’Organisme de Gestió Tributària. Ara amb la situació de nova normalitat en la que ens trobem aquestes oficines tornen a oferir servei a la ciutadania, tot seguint i respectant les mesures higiènic-sanitàries establertes. La nostra oficina ubicada al carrer dels Rosers, 1 obrirà a partir del proper dimarts 8 de setembre, dos dies setmanals: els dimarts i els dijous. Totes les visites hauran de demanar cita prèvia obligatòria, que podeu demanar al web de l'ORGT (fent clic aquí) i al final d'aquesta pàgina. 

 

Aquest nou sistema s’implanta com a mesura principal per evitar contagis per coronavirus i per evitar aglomeracions de persones a les oficines. 

 

Tràmits per Internet. Com els podem realitzar?

L'Oficina de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona (ORGT) té delegades les funcions de gestió i de cobrament dels principals tributs municipals. Al seu web trobareu informació sobre diversos aspectes dels tributs municipals, i a més podràs realitzar pagaments i tràmits en línea.

 

Les oficines de l’Organisme de Gestió Tributària d’Abrera estan ubicades al carrer dels Rosers, número 1 i disposeu del sistema per demanar cita prèvia per assistir presencialment o també podeu trucar al telèfon T. 93 472 92 47 per a qualsevol consulta.

 

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00