Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Atenció telefònica

AVÍS D'INCIDÈNCIA TELEFÒNICA

24/7/2020

Des de l'Ajuntament d'Abrera s'ha informat que la línia d'atenció telefònica del consistori pot presentar incidència

La línia afectada és el 93 770 03 25 i ja s'està treballant, juntament amb l'empresa proveïdora del servei, per tal de restablir-lo al més aviat possible. Des de l'Ajuntament d'Abrera es preg a totes i tots els veïns i veïnes afectats/des que disculpin les molèsties que aquesta incidència amb el nostre telèfon els hi pugui ocasionar.

 

Rep els avisos al teu mòbil

Per rebre els avisos de l'Ajuntament d'Abrera directament al teu mòbil o tauleta, només us heu de descarregar l'aplicació gratuïta "Connecta't a Abrera". A banda de les notificacions també podreu consultar informació d'interès com ara notícies, ofertes d'ocupació pública o l'agenda d'activitats d'Abrera. Està disponible per a sistemes Android i IOS.

 

D'altra banda podeu rebre totes les notícies i activitats de l'Ajuntament d'Abrera directament al vostre correu electrònic al butlletí digital setmanal. Us podeu subscriure fent clic aquí.

 

I també podeu consultar aquests avisos així com notícies i informacions d'interès d'Abrera a través de les xarxes socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a l'Instagram @abrerainfo


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00