Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Presa de possessió. Policia Local. Ajuntament d'Abrera
 • Acte de reconeixement. Policia Local. Ajuntament d'Abrera
 • Acte de reconeixement. Policia Local. Ajuntament d'Abrera

  + 2

 • Presa de possessió. Policia Local. Ajuntament d'Abrera
 • Acte de reconeixement. Policia Local. Ajuntament d'Abrera

SEGURETAT CIUTADANA

10/7/2020

S'incrementen les tasques del Servei de Seguretat Ciutadana i es reforça la Policia Local d'Abrera amb la incorporació de nous agents

Una de les mesures que s'han pres des de l'Ajuntament d'Abrera des de l'inici de la crisi sanitària provocada per la Covid-19 és el reforç de les tasques realitzades pel departament de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil d'Abrera, sent la seguretat cabdal pel benestar de les veïnes i veïns. Recentment s'han incorporat a la Policia Local sis agents interins per reforçar el servei. A més, tres agents han finalitzat la seva formació a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Segons ha explicat l'Alcalde d'Abrera, Jesús Naharro, en declaracions a Ràdio Abrera "hemos contratado a 6 nuevos policías locales que ya se han incorporado para trabajar la convivencia vecinal, medidas de tráfico y respeto al descanso de los vecinos y vecinas entre otras muchas tareas, con la vocación de querer mejorar y ser más accesibles para la ciudadanía".
 
Tasques de la Policia Local i Protecció Civil des de l'inici de pandèmia de la Covid-19

 

INFORMACIÓ A LA CIUTADANIA I RESOUCIÓ DE DUBTES

 • Per telèfon i al carrer, mitjançant les nostres patrulles, informem la ciutadania dels dubtes que totes i tots ens plantegem aquests dies a causa de les mesures preses per la prevenció i contenció del coronavirus i ara amb la represa cap a la nova normalitat.
 • Diàriament es revisen les actualitzacions sobre les preguntes i respostes sobre les restriccions d'activitats per la prevenció i contenció del coronavirus en relació amb la mobilitat, confinament, apertura de comerços.
 • Resolem dubtes sobre els documents de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya que recullen les mesures preses per les diverses administracions per superar la crisi sanitària.

 

ACTIVCIÓ DELS VOLUNTARIS I VOLUNTÀRIES DE PROTECCIÓ CIVIL

 • El voluntariat de Protecció Civil col·labora amb la Policia Local fent tasques informatives i donant suport en el control de l'aforament al mercat dels dimarts i en les diferents activitats que es fan al nostre municipi.
 • També han estat donant suport a iniciatives com l'Abrera Solidària, transportant el material amb el qual s'han confeccionat mascaretes per a l'àmbit sanitari i d'atenció a les persones.

 

COMPROVACIONS A LA VIA PUBLICA

 • Els i les nostres agents de Policia realitzen comprovacions al carrer, expliquen la importància del confinament com a mesura de prevenció i contenció de la COVID-19 i duen a terme propostes de sanció si és necessari.
 • Fem seguiment a les zones d'interès i de major afluència ciutadana com els establiments alimentaris i les empreses del nostre municipi.

 

COORDINACIÓ CONSTANT AMB ALTRES COSSOS POLICIALS

 •  La coordinació entre les diferents forces i cossos de seguretat és cabdal per millorar la seguretat ciutadana. Treballem en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra i la resta de cossos locals i estatals. Les reunions per videoconferència entre cossos són pràcticament diàries, fet que permet implementar millores operatives i de seguretat immediatament.

 

REUNIONS AMB ALTRES DEPARTAMENTS DE L'AJUNTAMENT

 • Les tasques que realitzem des del Departament de Seguretat Ciutadana és complementària a la de la resta de Serveis Municipals. La situació que estem vivint requereix d’un treball transversal entre els diferents departaments en la recerca constant de la millor solució possible.

 

Com contactar amb la Policia Local d'Abrera

Recordeu que des de la Policia Local es treballa per la seguretat de la ciutadania els 365 dies l’any, 24 hores al dia. Podeu contactar amb el servei de seguretat al T. 93 770 09 81, o a través del correu electrònic policia@abrera.cat Podeu adreçar-vos a les dependències del Servei de Seguretat, al carrer Tarragona, núm. 2 d'Abrera.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 

Us informem de tota l'actualitat sobre la Covid-19 fent clic aquí. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg

 

També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00