Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Pride 2020 foto notícia
 • Participa al concurs de la Pride Abrera 2020
 • Pride Abrera 2020

LGTBIQ+

23/6/2020

Abrera commemorarà el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+ amb una nova edició de la Festa Pride i un concurs

Des de l'Ajuntament d'Abrera s'organitza, per tercer any consecutiu, la Festa Pride amb motiu de la celebració del Dia de l'orgull LGTBIQ+, el Dia per l’Alliberament de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals, que es commemora el 28 de juny. Enguany s'està preparant un vídeo del Pride Abrera 2020. Per participar-hi només heu d'enviar la vostra foto amb motiu del dia LGTBI+ al mail dones.igualtat@abrera.cat i participaràs en el sorteig de 10 paraigües Pride! Teniu temps fins al dijous 25 de juny.

 

Un dia per commemorar

El dia 28 de juny és el Dia Internacional del col·lectiu LGTBIQ+, en record dels anomenats fets de Stonewall –Estats Units– que van tenir lloc el 28 juny de 1969. Aquell dia, persones transsexuals i homosexuals van dir prou per primer cop a la discriminació a la que havien estat sotmeses durant segles i va néixer el moviment d’alliberament LGTBI.

Des de l’Ajuntament d’Abrera treballem conjuntament amb la ciutadania del nostre municipi per a la igualtat, per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals, per a erradicar la LGTBIfòbia i contra tota mena de discriminació de persones per raó de la seva orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

 

Monòlegs a la plaça i vídeo-resum de la Festa Pride

Per commemorar el dia, el mateix diumenge 28 de juny, des de l'Ajuntament d'Abrera presentem Monòlegs a la plaça, un espectacle en viu, d'una hora de durada, que convida al públic a passar "del clic a l'acció", a càrrec de la Companyia Teatre Nus. Es realitzaran dues funcions, que tindran lloc a l'amfiteatre del Centre Polivalent (pl. del Rebato, 1). La primera funció es farà a les 18 h. i la segona a les 19.15 h. L'aforament és limitat. Reserveu les vostres entrades gratuïtes fent clic aquí. 

Es tracta d'un espectacle de carrer que convida al públic a passar "del clik a l'acció". Dos monòlegs sobre LGTBIfòbia i identitats no binàries; dos dilemes... el públic vota amb els seus dispositius la seva opció i finalment, se'l convida a interaccionar amb els personatges i a escenificar altres possibilitats de finals.

L'activitat serà retransmesa en directe a les 18.00h a través del nostre perfil d'Instagram @activat_abrera. Participa-hi també des de casa i no t'ho perdis! Només cal disposar d' un dispositiu per visualitzar la retransmissió i un altre per cada persona que vulgui votar i participar-hi de forma activa. I està recomanada per a persones a partir de 14 anys.
I a les 21 hores, al nostre canal de youtube Ajuntament Abrera podreu veure el vídeo resum del Pride Abrera. Per participar-hi, envia'ns la teva foto al mail dones.igualtat@abrera.cat i participaràs en el sorteig de 10 paraigües Pride! Tens temps fins al dijous 25 de juny!

Abrera garanteix i garantirà la igualtat de totes les persones, la no discriminació per motius d’orientació sexual i identitat, garantint el seu respecte i protegint la integritat i la dignitat de les persones. 

 

Pride Abrera 2020

 

Participa al concurs de la Pride Abrera 2020

 

Per una celebració saludable, prenem mesures de seguretat

 • L'ús de mascareta és obligatori.
 • Renteu-vos sovint les mans, amb aigua i sabó o solucions hidroalcohòliques. 
 • Al carrer, respecteu la distància física entre persones (1,5 metres).
 • No estan permeses les aglomeracions de gent.
 • Les reunions de familiars i/o amics s'han de continuar fent en grups reduïts.

 

Consulteu totes les informacions referents a la crisi sanitària de la Covid-19 a Abrera fent clic aquí.

 

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00