Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Detectem un nou abocament, en aquesta ocasió de restes vegetals, al barri de Sant Hilari d'Abrera
  • Detectem un nou abocament, en aquesta ocasió de restes vegetals, al barri de Sant Hilari d'Abrera
  • A Abrera, llencem els guants i mascaretes al contenidor de Rebuig!

MEDI AMBIENT

17/6/2020

El servei de recollida de residus d'Abrera detecta un nou abocament, en aquesta ocasió de restes vegetals, al barri de Sant Hilari

El dilluns 15 de juny passat el servei de recollida de residus d'Abrera ha detectat l'abocament de restes vegetals en aquest cas, al barri de Sant Hilari del nostre municipi. Des de l'Ajuntament d'Abrera es vol fer una crida a la responsabilitat i civisme de totes i tots els veïns i veïnes d'Abrera.

 

Llençar els residus fora dels llocs que l’Ajuntament ha previst per dipositar-los o fora dels dies que pertoca és considerat com una falta greu per l'Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana i pot ser castigat amb multes de 300 a 600 €. 

 

Recordem que les restes vegetals s’han de portar a la Deixalleria Municipal (Sant Ermengol, 15) està oberta en el seu horari habitual: dissabtes i diumenges de 10 h a 14 h i de dimarts a divendres de 10 h a 14 h i de 17 h a 19 h. amb mesures de precaució per la prevenció i contenció del coronavirus.

 

Demà dijous 18 de juny es farà una nova recollida de voluminosos i trastos vells al nostre municipi, que amb motiu de l'emergència sanitària actual hem reforçat i el duem a terme cada dijous. 

 

Des de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de l'Ajuntament d'Abrera treballem per garantir els serveis durant l'Estat d'Alarma decretat per la prevenció i contenció del coronavirus. Hem intensificat serveis i afegit de nous per tal de garantir la neteja i el manteniment de la via pública.

Realitzem tasques de desinfecció als carrers del nucli urbà i dels barris d'Abrera. També a les zones pavimentades, places, camins pavimentats i espais propers a casals socials, a prop de zones d'esbarjo i a la vora d'espais naturals del nostre municipi.

 

També hem incrementat la neteja dels diferents contenidors que tenim al municipi i als diferents barris d'Abrera. Recordem a la ciutadania que el Servei de Recollida de Residus del nostre municipi funciona amb normalitat. Recomanem l'ús de guants a l'hora de dipositar les deixalles domèstiques als diferents contenidors (resta, orgànica, paper, plàstic, vidre, envasos, roba i oli vegetal).

 

Consulteu totes les informacions i mesures preses per l'Ajuntament per la prevenció i contenció del coronavirus. Feu clic aquí.

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00