Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Nou servei d'assessorament en ajuts pel lloguer d'habitatges amb cita prèvia

ACCIÓ SOCIAL

16/6/2020

L'Ajuntament d'Abrera informa del nou servei d'atenció presencial amb cita prèvia per l'assessorament en ajuts pel lloguer d'habitatges

A causa de la crisi sanitària per la Covid-19 s'han endegat diferents línies d'ajuda destinades a les persones afectades per la situació actual. Per les veïnes i veïns que necessitin assessorament per demanar ajuts pel pagament del lloguer d'habitatges, des d'avui dimarts, 16 de juny, tenen lloc al nostre Ajuntament una sèrie d'entrevistes presencials amb cita prèvia, a càrrec d'un/a responsable del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

 

Des de l’Ajuntament d’Abrera es vol continuar ajudant a les famílies del nostre municipi que més ho necessiten i per aquest motiu, us informem del nou servei d'atenció presencial en matèria de lloguer,  que consistirà en diferents entrevistes amb les persones interessades i es dividiran en les següents sessions:

  • Dimarts 16 i dijous 18 de juny de 2020
  • Dimarts 23 i dijous 25 de juny d'enguany
  • Dimecres 1 de juliol de 2020

Totes les reunions es duran a terme en un període de 30 minuts i es faran en horari de 9 h a 14 h a la seu del departament de Territori de l'Ajuntament d'Abrera (c. Lluís Companys, 8 1er pis). Per demanar cita prèvia, truqueu al T. 93 770 03 25, extensió 1137.

 

Recordem que per qüestions relacionades amb Habitatge, des del Consell Comarcal s'ha habilitat l'adreça electrònica específica habitatge@elbaixllobregat.cat. D'altra banda, també s'ha habilitat específicament per qüestions d'habitatge el telèfon 93 557 24 24.

 

Consulteu tota la informació sobre la prevenció i contenció del coronavirus a Abrera fent clic aquí

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg

 

 També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00