Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Reobertura de l'Escola Bressol Municipal. Senyalització horitzontal de seguretat
 • Reobertura de l'Escola Bressol Municipal. Senyalització horitzontal de seguretat
 • Reobertura de l'Escola Bressol Municipal. Senyalització horitzontal de seguretat

  + 5

 • Escola Bressol Món Petit
 • Continuem treballant en l'adequació i millora dels nostres centres educatius. Escola Bressol Municipal Món Petit
 • Continuem treballant en l'adequació i millora dels nostres centres educatius. Escola Bressol Municipal Món Petit
 • Escola Bressol Món Petit
 • Infància

EDUCACIÓ

16/6/2020

Demà dimecres, 17 de juny, es reobrirà l'Escola Bressol Municipal Món Petit amb mesures de seguretat per la situació actual

Amb la finalitat de donar resposta a les famílies abrerenques i facilitar la conciliació familiar, aquest dimecres 17 de juny reobrirà les seves portes l'Escola Bressol Municipal Món Petit, després de realitzar un sondeig entre les famílies usuàries per conèixer les seves necessitats. Les escoles bressol poden reobrir les seves instal·lacions en la Fase 2 de la desescalada garantint el compliment de les mesures higiènic-sanitàries per la prevenció del coronavirus.

 

Tot i el tancament dels centres educatius els darrers mesos, des de l'Ajuntament d'Abrera s'ha continuat treballant en l'adequació i millora dels centres educatius d'Abrera com l'Escola Bressol Municipal Món Petit. Així, s'ha instal·lat un sistema d’extinció automàtic d’incendis a la cuina del centre. S'ha substituït les portes de 8 aules i també s'han realitzat tasques de manteniment del jardí.

 

Fa unes setmanes, coincidint amb l'inici del pla de desescalada i el desconfinament gradual de la ciutadania, des de l'Ajuntament d'Abrera es va enviar un sondeig a les famílies usuàries de l'Escola Bressol Municipal Món Petit per conèixer la seva situació i dur a terme una correcta reorganització del centre. Finalment, s'ha estimat que, per donar resposta a les necessitats de les famílies, s'oferirà el servei de matí i servei de menjador en horari de 9 h a 15 h.

Les mesures sanitàries que s’han de prendre per la reobertura ens obliguen a un funcionament força diferent de l’habitual. Així doncs, hem informat les famílies de totes les mesures higiènic-sanitàries que s'han de prendre per poder oferir el servei d'una manera segura i acurada per a tothom. Hem delimitat espais de seguretat amb senyalització a terra, a les entrades del centre, per regular les entrades i sortides i a l'espai del jardí.

 

Amb l'inici de l'Estat d'Alarma i amb l'ordre de tancament de l'escola bressol municipal, una de les mesures que vam prendre des de l'Ajuntament va ser la paralització dels rebuts “quota d'escolaritat, permanències, menjador i berenar" fins al restabliment del servei. A partir d'ara, amb la reobertura del centre, estudiarem cada cas i es farà la compensació de la quota corresponent a cada una de les famílies.

 

Preinscripció pel curs 2020-21

 

També aquest dimecres, 17 de juny, es publicarà la llista de sol·licituds de preinscripció amb la puntuació provisional:

Les publicacions amb els resultats del procés de preinscripció (llistes de sol·licituds amb la puntuació, llista d’admesos, etc.) es podran consultar en aquesta pàgina web, a abrera.cat/serveis/educacio. També podeu trucar al telèfon del Servei d'Educació, T. 93 770 47 32 i també les penjarem al centre (Antoni Gaudí, 4).

 

 • Termini per presentar una reclamació a la puntuació provisional (telemàtica o presencial amb cita prèvia): 18 de juny (matí: de 9 h a 11 h i tarda: de 15 h a 17 h).
 • Sorteig públic en cas d’empat: 19 de juny ( a les 10 h a la Casa de Cultura d’Abrera).
 • Publicació de la llista de sol·licituds de preinscripció amb la puntuació definitiva dels infants admesos i, si escau, de la llista d’espera: 22 de juny.
 • Període de matrícula (telemàtica o presencial amb cita prèvia): del 23 al 30 de juny (matins: de 9 h a 11 h i tardes de dimarts i dijous: de 15 h a 17 h).

 

Apostem per l'educació

Dins la ferma aposta per l’educació que es fa des de l’Ajuntament d’Abrera es troba l’Escola Bressol Municipal Món Petit per a la primera infància, és a dir, per les edats d’entre 0 a 3 anys, tot facilitant la conciliació familiar i laboral; així com l’acompanyament integral en el creixement en els primers moments de la vida dels nens i nenes que esdevindran el futur del nostre municipi.

 

A l’Escola Bressol Municipal Món Petit la defineix la seva familiaritat. És una escola que fomenta la relació família-escola a partir del contacte diari amb les entrades relaxades. Es busca el benestar de l’infant per a fomentar la seva autonomia personal tot respectant la seva llibertat, espontaneïtat, drets, capacitats, emocions i necessitats.

 

Es treballa amb el joc lliure i ordenat en un ambient afectiu. Els infants reben atenció individualitzada des de la diversitat. Parlem d’una pedagogia basada en valors com l’amor, la comprensió, la tendresa, l’amistat i compartir.

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00