Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Avís intensitat pluja 09.06.20

PROTECCIÓ CIVIL

9/6/2020

El Servei Meteorològic de Catalunya activa un avís per fortes plugues que a partir d'aquest migdia i a la tarda poden afectar el municipi d'Abrera

El Servei Meteorològic de Catalunya informa que a partir d'aquest migdia i per aquesta tarda es preveuen precipitacions amb intensitat superior als 20 mm en 30 minuts que aniran acompanyats sovint de tempesta i localment de calamarsa o pedra a gran part de Catalunya. Entre d'altres punts l'avís afecta la comarca del Baix Llobregat i, entre d'altres, el municipi d'Abrera.

 

Per aquest motiu, des de l'Ajuntament d'Abrera demanem molta precaució a les persones que hagin de sortir al carrer durant aquesta tarda, no sortir de casa si no és imprescindible i reduir al màxim els desplaçaments permesos.

 

Si hi ha precipitacions importants quan sou dins de casa:

  • No baixeu a les zones inundables de casa vostra com poden ser el soterrani, el garatge, etc. Quedeu-vos a les zones altes.
  • No deixeu fora objectes o mobles que l'aigua pugui arrossegar.
  • Tanqueu portes i finestres i obtureu totes les escletxes possibles.  
  • Poseu els animals domèstics, els aliments, l'aigua potable, els documents importants, els objectes de valor i, sobre tot, els productes perillosos (com ara verí per a les rates, dissolvents, etc.) en llocs alts i protegits.
  • Si se us està inundant la casa, desconnecteu l'interruptor general de l'electricitat.
  • Si a l'edifici on us trobeu, no hi esteu segurs, sortiu-ne, tanqueu la porta i dirigiu-vos a punts alts de la zona.

 

Per a les persones que han de sortir de casa, recomanem extremar la precaució en la mobilitat a les carreteres i carrers, especialment a prop de rieres i rius, passos soterrats i zones inundables.

 

Per a qualsevol emergència el telèfon al que s'ha de trucar és el 112 i també es pot contactar amb la Policia Local d'Abrera al 93 770 09 81.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00