Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • WhatsApp Ràdio Abrera Desactiva't

RÀDIO ABRERA

10/6/2020

Moltes gràcies a totes i tots els que heu participat enviant els vostres missagtes al Whatsapp de Ràdio Abrera durant el confinament!

Amb motiu del confinament decretat per l'Estat l'Alarma per evitar la propagació del coronavirus des de Ràdio Abrera vam posar en marxa "El Whatsapp de Ràdio Abrera". Durant aquestes setmanes ens heu enviat prop d'una cinquantena d'àudios explicant-nos que feieu mentre us quedàveu a casa per entretenir-vos, per saludar o felicitar familiars i amics als que no podieu visitar, o demanant-nos alguna cançó.

L'objectius d'aquesta iniciativa per poder donar veu a tots els nostres oïents als que, des de Ràdio Abrera, no hem deixat d'acompanyar durant el confinament, acopanyat-vos amb tota la la informació de proximitat referent a la crisi sanitiària del coronavirus, i entretenint-vos com sempre les 24 hores del dia amb la millor selecció musical i els nostres programes que s'han mantingut a la graella.

Ara, tots els àudios rebuts al "Whatsapp de Ràdio Abrera" els podeu tornar a sentir i descarregar a la nostra programació "A la carta" fent clic aquí.i a la part inferior d'aquesta pàgina.

Des de Ràdio Abrera us agraïm la vostra participació i col·laboració i esperem seguint acompanyant-vos a través del 107.9 de l'FM, a radioabrera.cat i a la nostra aplicació gratuïta per a mòbils i tauletes.

 

Ràdio Abrera, ara i sempre... la teva veu!

 

Consulteu totes les notícies publicades en aquest web municipal relacionades amb el coronavirus fent clic aquí.

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00