Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Encara estàs a temps d'enviar la teva fotografia familiar per commemorar amb nosaltres el Dia Internacional de la Família!

INFÀNCIA / IGUALTAT

5/6/2020

Últims dies per enviar les vostres fotografies familiars per commemorar el Dia Internacional de la Família a Abrera

Fins al dilluns 8 de juny encara es podran enviar les fotografies familiar per participar en la commeoració impulsada per l'Ajuntament d'Abrera del Dia Internacional de la Família. Tothom que hi particicipi s'endurà un petit obsequi. Durant el confinament hem passat molt de temps en família, moment que s'han establert i adaptat noves dinàmiques familiars, compartint majors moments en família i superant de forma conjunta el repte que aquest estat d’excepcionalitat ha suposat.

Podeu enviar les vostre fotografies familiars al correu electrònic dones.igualtat@abrera.cat.i us avisaran quan podeu passar a recollir el vostre obsequi a través del correu electrònic des del qual rebin les imatges. L'enviament de la fotografia suposa la cessió dels drets d'imatge i l'autorització a la difusió pels canals comunicatius de l'Ajuntament d'Abrera. Posteriorment es publicarà un recull per mostrar les diverses realitats familiars que conviuen a Abrera.

 

Les famílies, peça clau

El divendres 15 de maig vam celebrar el Dia Internacional de la Família, en el que es reconeix el paper fonamental que tenen en la societat i especialment, en l’educació dels fills i les filles. Enguany doncs, amb major èmfasi, s'ha volgut valorar tota la tasca realitzada per totes les famílies i la fortalesa demostrada vers la situació que se'ns ha presentat i sacsejat.

En els últims anys la tipologia de famílies ha evolucionat. La família tradicional de pare, mare i fills i filles ha quedat obsoleta, tot i que encara des de molts àmbits socials i educatius es sol representar i considerar el concepte de família des d’aquest únic model que no visibilitza a la resta i per tant, no les integra. Calen referents adequats per aquestes noves realitats que alhora, acompanyen i afavoreixen valors de respecte vers la pluralitat.

En aquest sentit, educar en la normalització de la diversitat és fonamental perquè infants amb situacions familiars fora de la norma tradicional no sentin que són diferents, sinó membres d’una opció més dins del gran ventall de models de famílies existents. Alhora també és una manera d’obrir la ment a la resta d’infants perquè puguin créixer sense limitacions i esquemes preestablerts.

 

 

Consulteu totes les informacions i mesures preses per l'Ajuntament per la prevenció i contenció del coronavirus. Feu clic aquí.

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00