Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Servei de Bibliopiscina de la Biblioteca d'Abrera

ACTIVITATS

14/7/2017

La Biblioteca Josep Roca i Bros d’Abrera es manté activa durant l’estiu amb diferents activitats

Durant els mesos de juliol i agost la Biblioteca Josep Roca i Bros ofereix a la piscina municipal d’estiu el Servei de Bibliopiscina. Es tracta d’un servei de préstec de premsa, revistes,contes infantils i llibres per a adults, dins el recinte de la Piscina Municipal d’Estiu. Enguany, com a novetat, l’ horari de la Bibliopiscina és de matí i tarda i els requisits per poder gaudir del servei són lliurar el carnet de la piscina, el DNI, carnet de la biblioteca o de conduir. 

Els documents es poden llegir dintre del recinte de la piscina i compta una caseta de fusta per poder guardar els documents i que permet localitzar el servei fàcilment.

També hi ha un photocall amb un concurs de fotografies per inaugurar el compte de la xarxa social Instagram de la biblioteca. 

 

Mostres 

A banda, durant els mesos de juliol i agost la Biblioteca Josep Roca i Bros ha preparat diverses mostres: l’Espai Paraula d’Escriptor està dedicat a Jo Nesbo, també hi ha una mostra de novel·les de vacances i una altra de música per commemorar els 40 anys de la mort d’Elvis Presley. Per a grans i petits hi ha una selecció de materials per fer manualitats, i també hi ha la mostra infantil “Comencem l’escola”.

 

Horaris i vancances

L’horari de la biblioteca d’Abrera durant els mesos d’estiu és de dilluns a dijous de quatre de la tarda a dos quarts de nou del vespre, i els matins de dijous i divendres de deu a dos quarts de dues. Tot i així, la Biblioteca Josep Roca i Bros farà vacances i romandrà tancada al públic del 7 al 18 d’agost. Continuaran funcionant els serveis de la Bibliopiscina, la e-Biblio, la Biblioteca virtual i el catàleg Aladí a través de la seva pàgina web.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00