Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • calendari ajuntament abrera 2017 portes

CULTURA

27/12/2016

L'Ajuntament dedica el calendari de 2017 a les portes de cases i edificis amb història d'Abrera

L’Ajuntament d’Abrera està repartint a tots els veïns i veïnes del municipi el calendari de l’any 2017, que enguany està dedicat a les portes de cases i edificis amb història d’Abrera. I és que les cases més antigues d’Abrera presenten portes de grans dimensions, construïdes amb materials nobles com ara fusta, pedra o ferro. Tal i com es recull a l’escrit de presentació de l’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, des de sempre, les portes han garantit la seguretat de l’interior dels habitatges, però també han estat elements decoratius carregats de simbologia. És per això que des de l’Ajuntament d’Abrera, a través d’aquest calendari de 2017, conviden a tothom a descobrir les diferents portes d’Abrera.

El recull de fotografies que es poden veure ha estat realitzat, de forma totalment desinteressada per Joan Subirana Andrés. Així, podem veure als diferents mesos les portes de Can Morral del Molí al gener, la porta romànica de l’Església de Sant Pere d’Abrera al febrer, Cal Mataró al març, Can Gener a l’abril, Cal Cosme al maig, el celler de Cal Xafra al juny, la Casa Platón al juliol, Can Martinet a l’agost, Cal Garrigosa al setembre, Can Morral del Molí a l’octubre, Ca l’Estabot al novembre i finalment, al desembre, la porta de Sant Hilari.

Val a dir que el calendari es reparteix a totes les llars del municipi i també es pot recollir, de forma gratuïta, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament d’Abrera.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00