Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • L'Escola Municipal de Música i el Servei d'Esports reprenen activitats per Internet i a les xarxes socials!
 • preinscripcions online pel curs 2020-2021 a l'Escola Municipal de Música d’Abrera
 • Alumnat de l'Escola de Música Municipal d'Abrera participa en la X Sala Piano a La Garriga de Castelladral

  + 3

 • Gran èxit de participació en les Audicions de Corals i Conjunts Instrumentals de l'Escola de Música d'Abrera!
 • Coral Contrapunt. Orquesta Escola de Música
 • Gran èxit de participació en les Audicions de Corals i Conjunts Instrumentals de l'Escola de Música d'Abrera!

EDUCACIÓ

15/5/2020

El dilluns 18 de maig s'obren les preinscripcions online pel curs 2020-2021 a l'Escola Municipal de Música d’Abrera 

S'inicia així el procés de preinscripció per estudiar a l’Escola Municipal de Música d’Abrera pel curs 2020-2021. A conseqüència de les mesures excepcionals preses per la crisi sanitària de la Covid-19, la preinscripció es farà del dilluns 18 al divendres 29 de maig de forma telemàtica mitjançant el formulari de preinscripció que trobareu seguidament.

 

Des de l’Escola Municipal de Música (Pl. Rebato,1. Centre Polivalent) posem la música a l’abast de tothom mitjançant una oferta educativa diversa adaptada als diferents col·lectius (infants, joves, adults i gent gran). Aquesta oferta educativa es centra, d’una banda, en proporcionar una formació musical adequada en cada cas i, d’altra banda, en la inserció de l’alumnat en la vida cultural i festiva de la nostra vila i l’entorn.

 

A la vegada, a l’escola oferim la preparació necessària a aquells alumnes que volen continuar l’estudi de la música d’una forma professionalitzadora en d’altres centres com ara els Conservatoris, el Taller de Músics, l’Aula de música moderna...

 

Enguany, la preinscripció pel curs 2020-2021 es farà de manera online del dilluns 18 al divendres 29 de maig. Les famílies i persones interessades en cursar estudis el proper curs, han d'omplenar aquest formulari (que trobareu fent clic aquí) i confirmarem la preinscripció. Durant el mes de juny comunicarem el llistat d'admesos i confeccionarem els grups i els horaris per al proper curs.

 

Oferta educativa

El centre ofereix cursos de música a partir dels 3 anys amb programes educatius per a infants, joves, persones adultes i gent gran.

 • Sensibilització musical (P3,P4 i P5): Sensibilització global a través del joc, el moviment i la cançó a les Escoles d’infantil i primària del municipi i a l’Escola de música.
 • Educació musical per a infants, joves, persones adultes i gent gran: Aprenentatge progressiu d’un instrument amb la finalitat de fer música en grup.
 • Especialitats instrumentals: Violí, Viola, Violoncel, Piano, Guitarra, Cant, Flauta travessera, Trompeta, Trombó, Saxòfon, Tenora, Tible, Acordió diatònic, Guitarra elèctrica, Baix elèctric i Bateria.
 • Musicoteràpia: Sessions de musicoteràpia per a alumnat amb necessitats educatives especials. Són sessions de treball individual o en grup atenent als requeriments de cada necessitat.

 

Quotes i pagaments

 • Sensibilització (P3, P4 i P5):
  Matrícula: 20’34€
  Quotes: 16’25€/mes
 • Educació musical per a infants, joves, persones adultes i gent gran:
  Infants (a partir de 6 anys):
  Matrícula: 20’34€
  Quotes: 25’27€/mes

  Joves (a partir de 12 anys):
  Matrícula: 20’34€
  Quotes: 25’27€/mes

  Persones adultes i gent gran:
  Matrícula: 20’34€
  Quotes: 43’84€/mes    

 • Musicoteràpia
  Matrícula: gratuïta.
  Quotes: 22’09€/mes.


Realitzar la preinscripció en aquests moments no us compromet a cap pagament (ni de la matrícula, ni de la quota).

També recordem que pel que fa als serveis que no s’han rebut durant el tancament del centre, no us afectaran econòmicament ja que vàrem paralitzar el pagament de les classes impartides del 2 al 12 de març. I vàrem ajornar el seu rebut, que s’emetrà quan comencin de nou les classes presencials, a mes vençut.

 

L’activitat a distància, també ha quedat exempta de pagament.

 

I si no continuo el curs vinent?

Quan comenci de nou l’activitat presencial es liquidarà la part proporcional de la quota que va quedar ajornada entre els dies 2 a 12 de maig del 2020.

 

Contacta’ns amb qualsevol dubte a:

E-mail: escolademusica@abrera.cat
Pàg web de l’Ajuntament: abrera.cat/serveis/educació
Telèfon: 673 22 89 37 - 93 770 27 02 (de dilluns a divendres de 17.00h a 20.30h)
Blog de l’Escola: http://escolamusicabrera.blogspot.com

 

L'activitat online durant el confinament, tot un èxit

Des de l'Ajuntament vam considerar molt important que l’alumnat de l'Escola Municipal de Música poguessin seguir amb la pràctica d'aquesta disciplina, en la mesura que fos possible, des de casa, i per mantenir així l’aprenentatge i per passar una millor estona durant els dies de confinament.

Per això, des del 20 d'abril passat, mitjançant l’aplicatiu Google Classroom, el professorat del centre està treballant de valent, amb sessions formatives online, materials digitals i enregistraments d'àudios i vídeos que han permès un acompanyament dels alumnes, fent seguiment constant de la seva evolució i resolent els seus dubtes. Unes activitats telemàtiques que s'imparteixen en els horaris habituals de les classes presencials i que estan exemptes de pagament.

 

La resposta de l'alumnat a l'activitat online ha estat excel·lent, i un total de 135 dels 183 alumnes/as matriculats/des en el moment de l'inici de la crisi sanitària n'estan fent seguiment, el que representa gairebé un 75% de l'alumnat. En el cas dels infants, amb el recolzament de les seves famílies, que estant ajudant-los perquè els seus fills i filles puguin progressar en l'ensenyament musical.

 

Projectes col·lectius durant el confinament

Durant el període del confinament, des de l'Escola Municipal de Música hem treballant en diversos projectes col·lectius i individuals que us detallem a continuació:

 • Vídeo de la cançó "Tinc un nou pla" del grup Sense Sal amb la participació de les Corals, Orquestra de corda i un Combo.
 • Vídeo d'una versió de la cançó "House of rising sun" amb la participació del Combo J2 format per Ruphael Moreno, Maria Muñoz, Jan Almendro i David Altelarrea, juntament amb el Jordi Porcar.
 • Vídeo del "Cant de joia" (Himne a la l'alegria) en motiu del 250è aniversari del naixement de Beethoven amb la participació de les Corals i l'Orquestra de corda.
 • Participació a la "Diada de Sant Jordi Virtual 2020" amb els videos de la cantata "La Força que Mou l'Univers" i el conte "El somriure de la princesa".
 • "Audicions virtuals" : l'última setmana de curs publicarem els vídeos que s'hagin anat generant amb les interpretacions dels nostres alumnes d'instruments i conjunts instrumentals.

 

Calendari, horaris i inici de l’activitat presencial

Els horaris definitius i l’inici de les classes presencials es comunicaran properament i tenint en compte l’evolució de la situació generada per l’emergència sanitària del Covid-19.

 

preinscripcions online pel curs 2020-2021 a l'Escola Municipal de Música d’Abrera

  

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg

 

També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00