Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Commemorem el Dia Internacional de la Família! De famílies n'hi ha tantes com realitats diverses. I la teva família, com és?

INFÀNCIA

15/5/2020

Des de l'Ajuntament d'Abrera es celebra el Dia Internacional de la Família: animeu-vos i envieu la fotografia de la vostra família!

Avui 15 de maig és el Dia Internacional de la Família. Durant el confinament estem passant molt de temps en família, moment que s'han establert i adaptat noves dinàmiques familiars, compartint majors moments en família i superant de forma conjunta el repte que aquest estat d’excepcionalitat ha suposat.  Amb aquest dia es reconeix el paper fonamental que tenen totes elles en la societat i especialment, en l’educació dels fills i les filles. Enguany doncs, amb major èmfasi des de l’Ajuntament d’Abrera es vol posar en valor tota la tasca realitzada per totes elles i la fortalesa demostrada vers la situació que se'ns ha presentat i sacsejat.

En els últims anys la tipologia de famílies ha evolucionat. La família tradicional de pare, mare i fills i filles ha quedat obsoleta, tot i que encara des de molts àmbits socials i educatius es sol representar i considerar el concepte de família des d’aquest únic model que no visibilitza a la resta i per tant, no les integra. Calen referents adequats per aquestes noves realitats que alhora, acompanyen i afavoreixen valors de respecte vers la pluralitat. En aquest sentit, educar en la normalització de la diversitat és fonamental per a que infants amb situacions familiars fora de la norma tradicional no sentin que són diferents, sinó membres d’una opció més dins del gran ventall de models de famílies existents. Alhora també és una manera d’obrir la ment a la resta d’infants per a què puguin créixer sense limitacions i esquemes preestablerts.

 

Envia la teva foto familiar

Amb motiu del Dia Internacional de la Família des de l’Ajuntament es vol conèixer com són les famílies abrerenques. Per això es demana que s’enviïn fotografies al correu electrònic dones.igualtat@abrera.cat per tal de fer-ne difusió. Es publicarà un recull de les imatges rebudes per mostrar les diverses realitats familiars que conviuen a Abrera.

 

Qui és la familia? Crea la teva.

A més, des de l'Ajuntament us proposen una activitat que podeu fer amb els vostres fills o filles per jugar a representar la família. Qui és la família? Hi podeu incloure pares, mares, avis, germans, amics, parelle, cangurs i, per què no, també les vostres mascotes!

A la part inferior de la pàgina trobareu dos videos han penjat al canal de Youtube de l'Ajuntament d'Abrera amb el tutorial del Familiari que us ajudarà en la creació de la vostra família pas a pas, i també amb una selecció de recomanacions literàries que han fet des de la Biblioteca Josep Roca i Bros.

 

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg

 

També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00