Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • El Baix és cultura, primer festival  comarcal 'on line' amb un centenar d'actuacions en directe
  • El Baix és cultura, el primer festival  comarcal 'on line', arriba a una audiència de prop de 50.000 persones
  • Programa del festival. El Baix és Cultura

CULTURA

14/5/2020

El Baix és cultura, el primer festival comarcal 'on line', arriba a una audiència de prop de 50.000 persones

El Baix és cultura, el primer festival on line que s'ha celebrat a la comarca del Baix Llobregat, ha comptabilitzat una audiència de 48.803 persones als quatre canals d'Instagram habilitats com a escenaris del centenar d'activitats que s'han organitzat el cap de setmana el 8 al 10 de maig.

 

Les propostes artístiques s'han seguit de manera simultània a quatre canals de la xarxa social Instagram distribuïts per zones geogràfiques (zona Nord, zona Centre, zona Fonstanta i zona Delta) que han assolit els 6.993 seguidors i seguidores.

 

20 ajuntaments del Baix Llobregat estem darrera d'aquesta iniciativa que ha vist la llum en mig de la crisi sanitària de la COVID-19 amb la voluntat de ser una plataforma de suport al talent cultural de la comarca i per potenciar i donar suport a una àmplia varietat d'artistes locals.

 

Gràcies a la proposta, hem pogut gaudir de més d'un centenar d'actuacions de dansa, música, teatre, màgia, conta-contes, entrevistes i intervencions literàries, i fins i tot, tallers de cuina o de manualitats. Tot un repte per als organitzadors i per als i les creadores implicades en aquesta primera experiència on line que ha servit per difondre a través de les xarxes socials l'enorme talent baixllobregatí.

 

Del nostre municipi hi han participat el DJ Sergio Hernández, la ballarina de Hip-Hop Carla Juarez, el locutor i DJ Andreu Presas, el poeta José Luís García Herrera, el periodista gastronòmic Josep Sucarrats i la tallerista de manualitats Charo Ramos, de manualitats Alean.

 

El festival ha rebut el suport de nombrosos i reconeguts artistes vinculats al Baix Llobregat que han destacat com de necessària és la cultura i apostar pels creadors, encara més en moments com l'actual. Nil Moliner, Pep Plaza, José Corbacho, Quim Masferrer, Karra Elejalde, Lucrecia, Sidonie, Santi Balmes, Francesc Latorre, Lorenzo o Mercedes Milà han estat algunes de les cares conegudes que han donat suport al certamen.  

 

Consulteu totes les informacions referents a la crisi sanitària de la Covid-19 a Abrera fent clic aquí.

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00