Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • entrevista radio
  • Entrevistaj alcalde Jesús Naharro Ràdio Abrera

ENTREVISTA

10/5/2020

Escolteu l'entrevista que Ràdio Abrera ha fet avui a l'Alcalde d'Abrera sobre les darreres dades i iniciatives entorn a la crisi sanitària de la COVID-19 al municipi

L'Alcalde d'Abrera, Jesús Naharro, ha repassat avui a Ràdio Abrera les darreres iniciatives i mesures que s'estan prenent i coordinant des de l'Ajuntament d'Abrera per evitar la propagació del coronavirus al municipi.

Respecte a les dades d'afectació de la Covid-19 al municipi, Naharro ha detallat que en aquests moments hi ha comptabilitzats a Abrera un total de 91 casos positius confirmats, 10 d'ells hospitalitzats i 14 víctimes mortals, i s'està a l'espera de rebre, per part de la Conselleria de Salut de la Generalitat, les dades de persones que han superat la malaltia. Del totalde casos positius, 31 estan registrats a la Residència Canigó, juntament amb 10 de les 14 víctimes mortals.

L'alcalde abrerenc també ha parlat de la fase 0 de la desescalada en la que Abrera continuarà almenys una setmana, i el que això comporta de cara a la ciutadania i el comerç, amb la continuïta de les franges horàries per edats per sortir a passejar i fer esport, l'obertura del petit comerç amb cita prèvia  i atenció individualitzada, i els establiments de restauració amb menjar per emportar i servei a domicili. D'altra banda, ja es treballa en les mesures que caldrà aplicar quan s'entri a la fase 1 de la desescalada. També ha destacat la posada en funcionament, a partir d'aquest proper dimarts dia 12 de maig, del mercat setmanal només amb les parades d'alimentació, amb limitació d'aforament i mesures de seguretat.

Naharro ha destacat la feina encomiable que estan realitzant els voluntaris i voluntàries de Protecció Civil i de la xarxa d'ajuda Abrera Solidària, com ara amb el repartirment de mascaretes al transport públic, o el suport a la gent més vulnerable en tasques diàries entre d'altres.

També ha destacat el suport de l'Ajuntament amb el sector cultural amb la participació d'Abrera, aquest cap de setmana al primer festival on line comarcal "El Baix és Cultura" que ha comptat amb sis artistes abrerencs, i ha remarcat el missate d'esperança que s'ha volgut llençar amb el video que s'ha elaborat des de l'Ajuntament "A Abrera, superarem aquest desafiament!" que podeu consultar al canal de Youtube del consistori.

Finalment, l'alcade ha enviat un missatge d'agraïment a tots els i les professionals de tots els sectors, incloent el personal de l'Ajuntament d'Abrera, que està treballant per paliar els efectes de la pandèmia del coronavirus, així com a totes les veïnes i veïns d'Abrera.

  

Podeu escoltar l'entrevista completa a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina o fent clic aquí.

 

Consulteu totes les informacions referents a la crisi sanitària de la Covid-19 a Abrera fent clic aquí.

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

 

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

 

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00